Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Asociaţia SamStudia modernizează parcul UFO

Dorel Coica, Oana LaslauAsociaţia SamStudia a reuşit să câştige o finanţare printr-un concurs derulat la nivel naţional, obţinând o sumă de bani ce va fi utilizată pentru modernizarea parcului UFO din Micro 17.

Primarul Dorel Coica şi președintele SamStudia, Oana Laslău, au prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, în ce constă proiectul în valoare de 8.000 de lei câştigat de asociaţie.

Primarul Dorel Coica i-a asigurat pe tinerii de la SamStudia de tot sprijinul său şi i-a invitat ca pe mai departe să fie alături de administraţia locală.

Proiectul constă în amenajarea parcului UFO din Micro 17, unde se desfăşoară şi principalul nostru proiect, La Dâmburi. Pe parcursul anului vom desfăşura diferite activităţi ecologice şi de reamenajare a parcului în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi cu Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare“, a spus Oana Laslău.

Proiectul se va implementa în următoarele şase luni, fiind posibil ca pe lângă acest proiect să mai fie atrase şi alte finanţări.

În cadrul conferinţei, Dorel Coica a amintit că primăria are încheiat un parteneriat cu o firmă pentru realizarea unei piste de skateboard în locul vechiului lac.

2 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Conferinta de presa pt 8000lei? ?? Gropoiul de la iesirea din oras catre aquaparc care nu a fost asfaltat nu merita o conferinta de presa?

  2. Altul Răspunde

    “Domnu primar încă”, cartiere mai marginase cum ar fi solidarității ,14 Mai nu există pt dumneavoastră haide ti sa vede ti ce loc de promenadă ar putea să fiepe lângă lacul cubic ați uitat promisiunea din campania electorală din 2012 ,parcul de lângă petrom din solidarității etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.