Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

Balcaniada de beach-volley, la Satu Mare. Peste 30 de echipe înscrise

beach-volei satu mareMunicipiul Satu Mare va găzdui în perioada 20-22 mai, Balcaniada de beach-volley. Anunțul a fost făcut ieri de către antrenorul Adrian Pricop, în cadrul festivității de premiere a voleibalistelor Beata Vaida și Adriana Matei.

”Vor veni 16 echipe la băieţi şi tot atâtea de fete din Serbia, Grecia, Bulgaria, Turcia. Mai aşteptăm câteva confirmări. Se anunţă un spectacol deosebit , vom avea câte 10 meciuri pe zi şi două terenuri amenajate în Centru Nou. După 15 ani se reia tradiţia Balcaniadelor la Satu Mare” a spus Adrian Pricop.

La anunțarea marelui eveniment au participat, pe lângă sportivi, primarul municipiului Satu Mare Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca, precum și preşedintele Comitetului director de la CSM, Dumitru Fanea, care le-au oferit sportivelor câte o diplomă de excelenţă şi un plic cu 500 de lei pentru rezultatele bune obţinute în ultima perioadă.

Fetele au mulţumit pentru apreciere şi pentru premiile acordate şi au declarat că vor încerca , aşa cum au făcut şi anul trecut la Trofeul Sătmarului, să câştige Balcaniada de la Satu Mare.

„ Va fi foarte greu, dar cu ajutorul publicului sperăm să ajungem cât mai sus” a spus Adriana Matei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.