Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Bătăi la meciurile de fotbal din județ. De pe arene, direct la spital

bataie meci de fotbalMulți sătmăreni nu înțeleg că un meci de fotbal este doar un joc, nu-și pot stăpânii nervi și se iau la bătaie, atât pe terenul de sport cât și în jurul acestora. În cazul a două meciuri de fotbal disputatela acest sfârșit de săptămână polițiștii au fost nevoiți să intervină pentru a/i despărții pe bătăuși. Doi sătmăreni au ajuns la spital după astfel de evenimente.

Astfel, ieri, în jurul orei 16.00, poliţiştii Secţiei Rurale Negreşti Oaş, au fost solicitaţi  să intervină la un eveniment petrecut pe un teren de fotbal în comuna Vama. La faţa locului, poliţiştii au constatat că în timpul meciului, între doi jucători a izbucnit un conflict în urma căruia Gheorghe C., de 21 de ani, din Vama, l-a lovit cu pumnul în faţă pe I.D., de 17 ani, din Bixad.

Victima a fost transportată de către familie la spitalul din Baia Mare, iar agresorului i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe

 Tot în cursul zilei de ieri,  la ora 17:40, poliţiştii Secţiei Rurale Satu Mare, au fost nevoiţi să intervină la un conflict izbucnit  la stadionul din Dorolţ. În fapt, cu ocazia meciului de fotbal din localitate, numiţii Iuliu O. şi Imre O., de  35, respectiv 38 de ani, ambii din Dorolţ, l-au întâlnit  pe Miklos F., de 42 de ani, cu care aveau un conflict mai vechi, iar pe fondul unor discuţii contradictorii, cei doi l-au lovit cu pumnii şi picioarele  la nivelul capului și feței pe Miklos F.,  provocându-i leziuni.

Victima a fost transportată la spital pentru  investigaţii şi îngrijiri medicale, în timp ce agresorii sunt cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.