Ultima actualizare: azi, 10:17
DRM
Locale

Bătaie în Solduba. Doi localnici s-au încăierat cu doi băimăreni

bataie stradaPolițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beltiug au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un tânăr de 26 ani, din Solduba, despre faptul că în localitate are loc un scandal, între mai multe persoane. În urma verificărilor efectuate la fața locului, au fost identificați:A.Adrian de 26 ani, S.Daniel, de 24 ani, ambii din Solduba, S.Petru de 25 ani din Chilia şi L. Valentin de 29 ani, din Baia Mare, care în timp ce se aflau în localitatea Solduba, în urma unui conflict spontan a izbucnit un scandal, urmat de o încăierare, aplicându-și reciproc lovituri cu pumnii si picioarele, respectiv cu obiecte contondente. În urma încăierării, persoanele identificate au suferit mai multe leziuni vizibile, fără a fi necesară transportarea acestora la spital.

Susnumitilor li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârţirii infracțiunii de încăierare, faptă prev. și ped. De art. 198 alin. 1 din Cod Penal.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Muzeul Ţării Oaşului, asaltat de elevi

Instituțiile de cultură din Negrești-Oaș, Muzeul Țării Oașului, Casa Orășenească de Cultură și Biblioteca, au organizat pe parcursul săptămânii 18-22...

Închide