Ultima actualizare: azi, 08:47

Tom Berghoffm
Publicitate

BodyART Energy, un nou concept ce deblochează emoțiile negative

Tom Berghoffm

“If you know your body, you know where can go” – Tom Berghoffm

BodyART School Romania a adus un nou concept în țară, o nouă noțiune în care se combină yoga organică și energiile cu bodyART. Părintele acestui nou concept, Tom Berghoffm, mastertrainer internațional, a fost prezent la Cluj Napoca în acest week-end unde a susținut cursul de bodyART Energy pentru 24 de instructori autorizați din țară.

Acest nou concept furnizează variantele perfecte pentru noi abordări și perspective în antrenamentele de bodyART. Energia umană se manifestă de exemplu în energia inimii, a respirației, a nutriției dar și în mișcările musculare. Acest gen de vibrații ne afectează mintea, gândirea, sistemul endocrin, precum și organele, întreaga noastră alcătuire corporală. Dacă avem corpul tensionat (organic-emoțional-mental) acest lucru se reflectă în imaginea noastră exterioară și desigur în alte forme de manifestare. Acest concept este profund legat de osteopatie, kinetoterapie și de filozofiile medicinei tradiționale chinezești. Prin bodyART Energy aveți posibilitatea de a debloca amprentele emoțiilor negative acumulate în timp.

Tom Berghoffm (6)

Tom Berghoffm, călătorind prin lume, a acumulat temeinic noi experiențe individuale importante pentru a combina diferite tipuri și abordări în antrenamente referitoare la abilități de vindecare și adaptare a condiției energetice mentale. Astfel, instructorii naționali de bodyART din Satu Mare, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Harghita, București, Baia Mare, Oradea și Sibiu au avut ocazia de a ajunge la un nou stadiu de dezvoltare, un nou nivel în bodyART.

Tom Berghoffm (3)

Tom Berghoffm, bodyART Romania și deepWORK Romania au susținut și demonstrații pentru publicul larg la care au participat aproximativ 90 de persoane.

La PrimaGYM în cadrul orelor de bodyART vor fi introduse aceste noi mișcări vindecătoare din bodyART Energy.

 

“If you know your body, you know where can go” – Tom Berghoffm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.