Ultima actualizare: azi, 19:46
Locale

Concert extraordinar cu muzică din filme celebre, la Carei

Afis Filarmonica Muzica de Filme FIN - pressLa Sala Teatrului Municipal din Carei va avea loc vineri, 13 mai, de la ora 18:00, Concertul Extraordinar cu muzică din filme celebre, al orchestrei Filarmonicii „Dinu Lipatti” din Satu Mare, sub bagheta renumitului dirijor Shinya Ozaki din Japonia.

În cadrul programului for putea fi audiate fragmente din coloana sonoră a unor filme celebre precum: Spider Man, Forrest Gump, Star Wars, Evita, Mondo Cane, Moon River, Apollo 13, Over the Rainbow.

Prețul unui bilet este de 20 lei pentru adulți, respectiv 15 lei pentru elevi și pensionari. Biletele se găsesc la Centrul Cultural Carei, de luni până vineri între orele 09.00 și 15.00.

Evenimentul este organizat de Filarmonica „Dinu Lipatti” Satu Mare, cu sprijinul Primăriei Satu Mare, Consiliului Local Satu Mare, Direcției de Cultură a Municipiului Carei și Centrului Cultural al Municipiului Carei. 

Sursa: Direcția de Cultură, Turism și Sport a municipiului Carei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Conservarea valorilor naturale și peisagistice ale pajiștilor din Ariile Protejate „Râul Tur”

Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare, în parteneriat cu Composesoratul Iojib și cu Asociația Crescătorilor de Taurine din Satul Turulung...

Închide