Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Consilierii UDMR Satu Mare: Circul balcanic a luat locul discuțiilor civilizate

sedinta Consiliul Local, aprilie 2016 (14)La ședința de astăzi a Consiliului local circul balcanic orchestrat de primarul PSD a luat locul discuțiilor civilizate și raționale. Coica a adus amenințări și atacuri la persoană la adresa consilierilor UDMR și PNL, încălcând flagrant regulamentul de funcționare a Consiliului local, a bunului simț în general.

Comportamentul primarului s-a radicalizat, devenind insuportabil într-un mediu civilizat, atunci când consilierii UDMR au atras atenția publicului la „realizările” infime a conducerii actuale a municipiului în domeniul investițiilor și dezvoltării urbane. Am dorit să aflăm de la Coica, de ce doar 12% au fost realizate din investițiile bugetate pentru dezvoltarea orașului?

Primarul PSD în loc de răspuns și argumente, a încercat în mod repetat să blocheze activitatea consiliului cu amenințări, jigniri și atacuri la persoană.

Atacurile au fost amplificate, atunci când consilierii UDMR și PNL au blocat intenția primarului PSD de a folosi banii publici pentru propria campanie din luna mai.

Grupul UDMR nu acceptă comportamentul lui Coica, care nu este demn de sătmăreni și de un primar de Sătmar. Echipa UDMR lucrează în continuare în interesul comunității și a tuturor locuitorilor din municipiu, dar nu putem fi părtași în utilizarea banilor publici în scopuri electorale.

Sursa: UDMR Satu Mare

21 comentarii

  1. carcotas Răspunde

    Dar de ce ati aprobat cele 8000 000 lei pentru parcari fara sa cereti informatii si detalii privind utilizarea lor.Astfel,langa biserica din CII s-a spart o suprafata de 1500 mp de beton, inutil si scandalos.Informati-va cat a costat parcarea de la Tei la care s-a tras un simplu strat de asfalt si cat a costat cea de mai sus.Apoi zona lasata pt. spatiu verde nu s-a excavat pentru inlocuirea pamantului amestecat cu moloz din vechile constructii.Cica e treaba Florisalului.Alti bani alta distractie.In plus era o buna ocazie sa se scoata corcodusii inestetici si generatori de mizerie pentru a fi inlocuiti cu copaci ornamentali.In schimb,arborii corespunzatori au fost zdreliti in ultimul hal pe tulpini si probabil se vor usca.Toate acestea se intampla din cauza unei administratii habarniste si ruota de realitate si fara spirit gospodaresc(includ aici si CL)

    • Karlos Răspunde

      Pe langa cele mentionate de dvs , mai este parcarea din Micro 15 Milcov bl T4( unde are Coica cabinete) care a fost reasfaltata peste asfalt , si trotuarele facute peste cele existente, asta se numeste sifonare de bani ..costuri minuscule in teren, costuri imense pe documente…

  2. deejay007 Răspunde

    🙂 DRAGI SATMARENI, LINGATORI DE COIca. CHiar si presa si-a dat seama ca acest oltean chel nu a facut nimik pentru orasul nostru!!! Si scrie negru pe alb ca este un zero barat. Haideti haideti laudati-l in continuare 😉 Te pup, pa-pa

  3. Satmarean Răspunde

    Sa va fie rușine domnilor de la UDMR plus Albu și Bancea.Au văzut sătmărenii la TV ședința.

    • Unudinmultime Răspunde

      daca i-au vazut satmareni, atunci e ok, pentru ca ii vor vota, in schimbul aberatiilor debitate de coica !

    • Alex Răspunde

      eu am fost acolo,dar ameninatari si atac la persoana n-am auzit,mint ungurii de ingheata Somesul.

  4. Mariana Răspunde

    Oricum nu ii mai crede nimeni pe cei din UDMR.Sunt niste prefacuti!

  5. Marius Răspunde

    Oameni fara carater care isi urmaresc propriile interese!Coica ,primar!

    • M Răspunde

      corecteaza: Coica, om fara caracter care isi urmaresete propriile interese, adica cabinete.

      Cautati pe net ce a promis acum 4 ani si veti observa ca nu a facut absolut nimic. A finalizat proiectele incepute de ILYES, nu a castigat nici 1 euro de la UE pt proiecte noi. Informativa inainte sa votati oameni nepriceputi inca 4 ani!!!
      Singurul lui proiect este drumul Careiului (o mica particica, ca restul a fost facut de Ilyes), care vedem in ce viteza se deruleaza si mai ales calitatea muncii. Parca portiunile facute acum cativa ani rezista mai bine decat portiunea noua? vi se pare normal?

      • nuconteaza Răspunde

        Chiar si daca ai dreptate. Ilyes in afara de proiecte nu a facut nimic.
        Si aici se impart taberele. Ca daca un primar face ceva… is proiectele derulate de primarul anterior. Daca face proiecte noi si nu primeste finantare is promisiuni aruncate in aer.
        Pentru mine conteaza sa se faca… degeaba sunt proiecte daca stau toate in aer.

  6. Ion Răspunde

    Dar de ce nu a demolat Ilyeș garajele ilegal construite de ce nu a izolat blocurile.Ce pe fonduri europene de ce nu a asfaltat zeci de străzi de ce nu a asfaltat drumul de Satmarel……

    • carcotas Răspunde

      Nu mi-a placut Illyes ca a fost prea lent si amorf in decizii si actiuni.Totusi nu putem minti chiar asa.A asfaltat tot cartierul Ferastrau,a reabilitat 14 Mai,Micro 15,Micro 16,B-dul L.Blaga…Si,nu in ultimul rand,proiectele viabile conteaza,restul le face BANII.Sau credem ca are Coica vre-un merit ca se fac parcarile?A fost o fortare de mana a consilierilor sa rupa din buget ca sa-si faca Coica pofta.Nici macar nu a inceput cu cele urgente,acolo unde s-au demolat garajele.Spre ex. a demolat parcarea de langa biserica din CII in loc sa inceapa cu cele unde s-au demolat garajele…

  7. Paula Răspunde

    De acord cu Ion.Eu locuiesc in Satmarel si daca trebuie sa multumim cuiva pentru drumul ce il avem acum ,acela e domnul Coica.Mult succes pe mai departe!

  8. Toth Răspunde

    A initiat proiecte foarte benefice acestui oras.Eu tin sa i multumesc ca a pus la punct scoala Avram Iancu ,care pe vremea trecuta era sa se darame .Acum imi pot trimite copiii la scoala mult mai linistit. Nu l.am votat,sa fiu sincer,dar de data asta o sa merg pe mana lui Coica.

    • Norick Răspunde

      O.K. numai sa tii cont ca toti 3 (ion cu paula si toth) aveti doar un singur vot… 😉 😛

  9. un vot Răspunde

    Marea greseala a fostului USL la nivel de municipiu Satu Mare a fost aceea ca nu a negociat o functie de viceprimar UDMR, astfel ca toate partidele importanta sa fie reprezentate si sa se implice in luarea bunelor decizii pentru oras. Coroborat cu atitudinea de smecheras, glumite, intoxicari, jigniri, persiflari, dezinformari, scurgeri de informatii despre fosti pacienti si actuali angajati, “iertari la aplicarea legii” ale acestui fante de mahala a condus la o stare de tensiune evidenta in cadrul Consiliului Local. Aceasta stare este inflamata suplimentar si de campania electorala care nu este dusa in mod cinstit si onest aproape de nimeni!
    Doar un exemplu de “legalitate si moralitate” intamplator de la PSD Satu Mare este acela ca primarul si un consilier local al PSD au aceeasi adresa de domiciliu. Primul s-a mutat si locuieste fara forme legale de mai multi ani de zile pe alta strada iar celalat a ramas cu adresa in municipiu ca sa poata ramane consilier local desi el locuieste intr-o comuna din judet.

  10. adriana Răspunde

    M- am saturat de udmristi!!! N-AU FACUT NIMIC 8 ANI IAR ACUM DOAR BAGA BETE IN ROATE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.