Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Contrabandist de alcool, prins la Carei

alcoolÎn dimineața zilei de duminică, în jurul orei 4.20, polițiștii din cadrul Secției Rurale Carei, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, au oprit în trafic pe DN 19,  un autoturism care circula pe raza municipiului Carei.

La volan se afla Dumitru B. de 57 ani, din comuna Teremia Mare,  judeţul Timiș, iar în urma controlului efectuat asupra autoturismului, s-a constatat că acesta transporta cantitatea de 316,5 litri de băuturi spirtoase, pentru care nu existau acte de proveniență.

Cel în cauză este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de ,,deținerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita de 200 litri băuturi spirtoase, produse intermediare de alcool peste 300 litri”, faptă  prevăzută de Legea nr. 571/2003.

Un comentariu

  1. bb Răspunde

    Pe traficantii si vanzatorii ilegali de tigari nu I observati? Poate doriti sa va trimitem prin posta adresele lot:))ori sa va prindem de manuta sa I vizitam:)))…jalinic….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.