Ultima actualizare: ieri, 21:51
Locale

Tractorist inconștient și fără permis. Ce a făcut acesta

tractorUn tractorist a acroşat, cu utilajul de discuit ataşat, o căruţă, după care a părăsit locul incidentului.

 Duminică seara, în jurul orei 20.55, poliţiştii Secţiei Rurale Beltiug, au fost sesizați prin apel la  SNUAU 112, de către  Istvan B., de 36 ani, din Socond, despre faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că, reclamantul, în timp ce se afla staţionat cu căruţa pe partea dreaptă a DJ 193A din direcţia Răteşti – Socond, a fost acroşat cu discul tractat de un tractor, care ulterior şi-a continuat drumul.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că tractorul a fost condus de către Cornel S., de 20 de ani, din comuna Beltiug, care, la aproximativ un kilometru de localitatea Rătești, a acroșat căruța staționată a reclamantului, fără a se opri. Tractorul a fost identificat pe câmp la aproximativ un kilometru de drumul judeţean, abandonat, stabilindu-se că nu este înregistrat sau înmatriculat. De asemenea s-a stabilit că tractoristul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În urma incidentului nu au rezultat victime, cercetările urmând să continue pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei în cadrul dosarului penal constituit în acest scop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.