Ultima actualizare: azi, 17:06
DRM
Locale

Controale mixte la unităţile de alimentaţie publică

colegiu prefectural (25)Reprezentanţii mai multor instituţii din judeţ vor efectua controale la unităţile din judeţ în perioada premergătoare Paştelui Ortodox.

Colegiul Prefectural a adoptat în şedinţa de astăzi hotărârea prin care se constituie comisii mixte de control ce vor verifica unităţile de alimentaţie publică.

Pentru siguranţa populaţiei, în perioada sărbătorilor pascale se va constitui Comisia mixtă de control formată din reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare, Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Sanitar Veterinară şi Siguranţa Alimetelor, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului. Membrii comisiei de control vor efectua acţiuni de verificare a unităţilor care prezintă un risc mărit în perioada premergătoare sărbătorilor pascale. Controalele operative, precum rapoartele şi propunerile de sancţionare vor fi prezentate Instituţiei Prefectului“, a declarat Radu Bud.

Comisiile vor fi constituie prin ordin al prefectului.

colegiu prefectural (15)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Patronatele şi-au spus problemele în Comisia de Dialog Social

Reprezentanţii patronatelor din Satu Mare şi-au spus astăzi problemele în cadrul şedinţei lunare a Comisiei de Dialog Social din cadrul...

Închide