Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Decizie amânată în cazul fotbaliștilor bătăuși de la Certeze. Arbitrul Petreuș vrea să-i dea în judecată

bataie meci de fotbalComisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal (AJF) Satu Mare a amânat decizia în cazul celor trei fotbaliști de la echipa din Certeze care, în meciul disputat duminică în deplasare la Agriș, l-au bătut cu pumnii și picioarele pe centralul partidei, Gheorghe Petreuș.

”Deoarece nu am putut audia toate persoanele implicate vom lua o decizie săptămâna viitoare. Este regretabil ce s-a întâmplat. Îi vom audia şi pe cei de la Certeze şi apoi veţi vedea decizia noastră” , a afirmat, pentru satumaresport.ro, preşedintele Comisiei de Disciplină a AJF Satu Mare, Pataki Zoltan..

Potrivit regulamentelor în vigoare, sancţiunea ar putea ajunge până la excluderea din viaţa sportivă. Arbitrul Petreuş pare hotărât să-i acţioneze în judecată pe jucătorii ce l-au lovit. Oficialul are probleme serioase de sănătate şi abia se poate mişca şi după trei zile de la scandal. De altfel Petreuş are o adeverinţă de la medicul legist prin care s-a constatat că are nevoie de 34 de zile de recuperare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.