Ultima actualizare: azi, 16:46
Locale

Drumul Județean Mădăras – Tășnad intră în modernizare. Astăzi a fost semnat contractul de execuție

semnare contracte PNDL (5)Contractul de execuție pentru modernizarea drumului județean Tăşnad – Cig – Eriu Sâncrai – Craidorolţ – Pişcari – Terebeşti – Gelu – Mădăras a fost semnat astăzi, ceea ce înseamnă că lucrările pot începe după sărbători. Executantul lucrărilor este Antrepriza Reparaţii şi Lucrări – ARL Cluj SA, valoarea investiției fiind de 46.044.913,18 lei fără TVA.

Durata de execuţie a lucrărilor este de 36 de luni de la emiterea ordinului de începere, iar perioada de garanție este de 3 ani de la data recepţiei la terminarea lucrărilor. Modernizarea drumului se va face pe o lungime de 36,987 km iar lățimea părții carosabile va fi de 6,5 m.

În cadrul aceluiași proiect se vor se vor reliza și 64 de podețe transversale, șanţuri de pământ și rigole pe o suprafață de 67 de metri. Se vor amenaja și drumurile laterale pe toată lungimea drumului modernizat, accesul la acestea fiind făcut prin 163 de podețe. Totodată, se vor reface și 672 accese la proprietăți și podețe pentru fiecare proprietate în parte. Pe această suprafață de drum se vor turna două straturi de covor asfaltic, fundație de piatră spartă și balast și un strat de geotextil cu rol anticontaminator.

6 comentarii

 1. Marius Răspunde

  Pe Coica il punem la zid ca cica vrea sa isi faca campanie electorala pe bani publici ca vrea si el sa faca niste spectacole de teatru, iar Stef isi face imagine si campanie pt Primarie, tot din bani publici, prin moderinizarea drumurilor judetene. Pai nu e totuna? Pai si in cazul asta cum era daca consilierii judetenii nu votau sa se reabiliteze drumurile astea, pe motiv ca cica isi face campanie. Pai de aia, ca Stef face jocurile UDMR, deci e de-a lor. Du-te Stef invartindu-te cu tot drapelul tau, tradatorule!!

  • carcotas Răspunde

   Confunzi ,,a face” cu ,,a inaugura”.

  • Fara Cap Răspunde

   Unu ii la primarie altu ii la consiliu judetean. Veizi ca nu ii acelasi lucru.

   • usl Răspunde

    Au supt aces tata in 2012 doar ca in 2016 stef vrea sa isi bage rahatul de ALDE in prlament sa il scape pe cumnatul silaghi ovidiu de puscarie cum a facut PSD in 2012 cu ajutorul lui govor….nu v-ar fi rusine de cei carora le cereti votul!!!!

 2. Daniel Bolintineanu de Craidorolt Răspunde

  chiar ca nu imi vine sa cred ar fi bine sa fie adevarat , dar cine stie…

 3. Darius Răspunde

  Stati linistiti ca e vorba de comision…sper ca ultimul. Restul cancan. O foita de asfalt peste drumul existent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.