Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Fashion’s Night Out: Creații cu personalitate, farmec și avangardiste (FOTO&VIDEO)

fashion night out satu mare29Un adevărat spectacol de modă a fost prezentat astăzi, în fața sătmărenilor, în cadrul evenimentului Fashion’s Night Out. Timp de trei ore spectatorii au avut ocazia de a viziona colecţiile a 16 designeri care au propus creaţii vestimentare de primăvară-vară pentru anul 2016.

Sala de evenimente Esedra a devenit neîncăpătoare de iubitori de modă, care au asistat la un adevărat maraton de fashion. Universul creat de cei 16 designeri, noile tendințe în vestimentație au fost pe gustul fiecărui participant. Ținutele au îmbinat stilul clasic, tradițional și chic cu printuri geometrice, florale, cu modernul și avangardismul, creând o lume inedită, îndrăzneață și atractivă. Rochiile de seară au avut culori vibrante și pastelate, excentrice și feminine prin maniera aplicațiilor de dantelă, paiete, pietre și mărgele. 

Fata care a vorbit cu tăcerea ierbii”, a fost  ultimul act al “Trilogiei Divelor”, un proiect vestimentar “CM – creation de mode”. Colecția este una feminină, aparent simplă, cu accente retro pe nuanțe de alb și auriu. Ultima piesă din colecție anunță linia și culoarea pentru colecția următoare, iar Sebastian (Sebastian David n.r.) aduce reinterpretarea pantalonului în garderoba feminină într-o colecție care se numește Shapes. Este o colecție în trei culori alb, negru și gri , o colecție prețioasă, elaborată”, a declarat designerul Cosmin Mureșan.

Seara de modă nu a avut parte doar de ținute vestimentare, ci și de bijuterii hand-made, „Nemuritoarele de ATC”, create de talentata Alexandra Catargiu.

Acest eveniment unic din Satu Mare promovează brandurile renumite din industria modei locale, designerii consacraţi din zona de Nord-Vest a ţării cât şi pe cei aflaţi la început de drum. Adalin, Alexandra Catargiu, Atelier Cris Fashion, Cosmin Mureşan, David Sebastian, Diana Breban, Diva by Liana Szilagyi, Inedit, Karra Launi, L`Atelier Ioana Călin, LCT Collection, Miha Cîrlugea, Nicoleta Obis, Raluca Mureşan &Anca Marian, Ramona Năprădean, Spencer by Ciprian Crăciun au fost designerii care au prezentat colecţiile de primăvară-vară, special concepute pentru acest eveniment.

Fashion’s Night Out este un eveniment marca TRUST MODELS. Machiajul a fost asigurat de Alina Marchiș, Alexandra Avram de la Secret’s of Beauty, Jakab Orsolya și Bianca Verciuc. De coafurile fetelor s-a ocupat bine cunoscuta Adriana Popescu, alături de Robi Karpinszki, absolvent al școlii de coafuri Pop Academy din Cluj Napoca. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.