Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Parfumurile Theos și Dora by Cosmin Mureșan, lansate oficial la Satu Mare (VIDEO)

parfum satu mareTheos și Dora, două parfumuri pentru el și ea, au fost lansate în această seară în cadrul evenimentului monden Fashion’s Night Out. Proiectul aparține designerului sătmărean Cosmin Mureșan, care în colaborare cu brandul Marcman, a lansat două parfumuri cu nuanțe contemporane și exotice pentru cupluri.

Compania Marcman, fiind din Satu Mare, a venit cu un concept nou către designerul sătmărean Cosmin Mureșan, tocmai datorită creativității sale, și cu propunerea de a mări portofoliul cu încă două noi produse. Potrivit designerului propunerea i s-a părut absolut genială.

Conceptul este de fapt o idee de a ”îmbrăca” mirii, nu doar cuplurile, cu un produs 100% românesc.  Produsul se numește Theos pentru bărbați și Dora pentru femei, în traducere liberă Theos și Dora, care dacă se alătură formează numele celei mai importante femei din viața mea, Teodora, nepoata mea, care sper ca într-o bună zi să-mi urmeze cariera”, a declarat Cosmin Mureșan sătmărenilor prezenți la lansarea parfumurilor.parfum satu mare2

Astfel, astăzi s-au lansat oficial parfumurile Theos și Dora by Cosmin Mureșan, produse care se află deja la vânzare în Satu Mare la standul Marcman din Auchan, urmând ca de săptămâna viitoare să fie distribuite în toată țara, în rețeaua de magazine ale brandului Marcman. 

parfum satu mare3

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.