Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Iuliu Ilyes şi-a anunţat candidatura la Primăria Vetiş

iuliu ilyesFostul primar Iuliu Ilyes a anunţat astăzi pe facebook că va candida pentru funcţia de primar în comuna Vetiş. El arată că s-a mutat în această comună şi doreşte să se implice în viaţa comuntăţii.

Redăm mesajul fostului primar.

“În primăvara anului 2015, după 58 de ani petrecuți la Satu Mare, ne-am decis împreună cu soția mea să ne mutăm la Vetiș, unde avem o casă și o mică grădină din anul 1993.
Pentru că primarul Juhász Lajos, după 3 mandate, nu a mai dorit să continue activitatea în fruntea comunei, organizațiile UDMR locale m-au convins că ar fi bine să candidez eu pentru conducerea comunei.
Decizia pe care am luat-o mi-am bazat-o pe :
– Intenția ca, odată cu stabilirea mea definitivă în Vetiș să iau parte activă la viața socială, culturală și administrativă a comunei;
– Solicitarea și propunerea celor două organizații din Vetiș și din Oar;
– Necesitatea și obligația de a promova sau continua proiectele de dezvoltare și investițiile inițiate, discutate și analizate de noi în această perioadă;
– Experiența de 20 de ani petrecuți în administrația publică locală a municipiului Satu Mare, ca și consilier timp de un mandat, viceprimar timp de două mandate și primar timp de două mandate;
– Experiența de 4 ani ca și vicepreședinte executiv pe problemele de administrație locală a UDMR, calitate în care am putut cunoaște activitatea, experiența, problemele a peste 150 de unități administrativ-teritoriale”, a scris Iuliu Ilyes.

4 comentarii

  1. k Răspunde

    Un gunoi, dar va fi mai bun ca actualul gunoi de primar care conduce Vetisul.

  2. Bálint Răspunde

    gunoi esti tu “k” daca ai gura mare de ce nu candidezi??

  3. gyulică zis iulycă Răspunde

    stimati locuitori ai comunei Vetis , daca doriti sa faceti un credit pe 20 de ani si sa primiti o groapa in centru ,alegeti Gyulea.daca dupa patru ani de mandat iulyan doriti un nou inceput ,o ridicare din propria cenusa adica ,votati cu ambele maini Gyulică!daca doriti un imbecil notoriu cu care sa purtati un dialog constructiv ,adica sa vorbeasca doar el,votati Puțiulyca.Daca doriti un primar pe care sa-l cheme si Iulică si Gyulică si Pulică Franaru votati coada de topor Gyula.mai bine votati-o pe urata de nevasta-sa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.