Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Pensionarii despre trotuarele din Satu Mare: ”Sunt adevărate tranșee”. Când vor fi acestea reparate

sedinta varstnici satu mareTrotuarele din municipiul Satu Mare, mai ales cele din zona centrală, arată deplorabil, sau cel puțin aceasta este concluzia trasă de comisia formată din pensionarii sătmăreni care verifică, periodic, starea acestora și o prezintă în cadrul ședinței Comitetului de Dialog pentru Vârstnici de la Prefectură.

”Cum arată trotuarul pe Calea Traian, la Muzeul Județean? La Ceasul Electric, în stația de autobuz, sunt adevărate gropi. La pasajul de intrare spre Piața Mare dinspre Piața Libertății sunt adevărate tranșee, și nu exagerez. Au 15-20 de cm adâncime. În fața sediului PNL arată ca dracu. Nu vorbim de locuri în care nu se circulă. Trebuie să ne uităm cum arată platoul din fața Prefecturii”, arată Mircea Blideran.

Acesta a mai adus în discuție situația precară în care se află ”Groapa lui Gyusi”, din Pasajul Corneliu Coposu, dar și alte trotuare din zona Funcționarilor sau din alte zone.

”M-am consultat cu colegii, și propun să fie găsită o formulă ca trotuarele să fie reparate imediat ce se deteriorează. Să existe o echipă de oameni care să întrețină aceste trotuare”, a mai spus Mircea Blideran.

Subprefectul Altfatter Tamas a arătat că aceste lucruri țin de Primăria Satu Mare, Prefectura având doar rolul de a media și a adăugat că vor fi făcute demersuri pentru repararea acestor trotuare.

Prezent la ședință, consilierul Primăriei Satu Mare, Gheorghe Rentea, a arătat că există deja un proiect pentru reabilitarea acestor trotuare, există și fonduri necesare și că, imediat după Zilele Orașului vor fi demarate și lucrările necesare. 

2 comentarii

  1. carcotas Răspunde

    Banii pentru trotuare s-au dus in bazine electorale,M17 si CII unde s-au cheltuit bani in exces cu spargerea betoanelor durabile din vremea lui Ceasca pentru a face loc noilor proiecte de parcari.Este o tema serioasa pt.parchet dar si pentru alegatori.Deoarece idei de cheltuire a banului public nu sunt,stricam si refacem.Totul pe bani multi.O vina au si consilierii care habar nu au sa ridice obiectii motivate impotriva unor astfel de initiative aberante.

  2. Sătmărean Răspunde

    Iar vindeți pielea ursului din pădure, pesediștilor?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.