Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Reduceri pentru pensionari la ștrand. Cât vor plăti aceștia pe un bilet

strand satu mare pensionariPreședintele Ligii Pensionarilor ”Unirea”, Mircea Marian, a anunțat astăzi, în cadrul ședinței de Dialog pentru Vârstnici, care a avut loc la sediul Prefecturii, că în urma negocierilor purtate cu patronul ștrandului sătmărean, Vasile Țânțaș, a reușit să obțină un preț bun pentru pensionarii sătmăreni.

Astfel, în cursul lunii mai, prețul biletului pentru pensionari va fi de doar 7 lei. Pensionarii vor trebuie să prezinte la intrare un cupon de pensie sau legitimația, pentru cei care fac parte din Liga Pensionarilor ”Unirea”. Prețul redus pentru vârstnici va fi doar în zilele de luni până vineri, în week-end urmând să plătească bilet întreg.

Mircea Marian a ținut să precizeze că aceste reduceri de preț sunt doar pentru pensionarii din municipiul Satu Mare. Cei din județ vor fi nevoiți să plătească biletul integral. 

3 comentarii

  1. Adolf Hikler Răspunde

    Cei din judet sunt ciumati,cu scabie sau cei din municipiu sunt mai jmekeri?Poate ar trebui chiar sa poarte o stea mare in piept iar dedesubt sa scrie”Pensionar din judet” sa stie lumea sa se fereasca de ei…

  2. beton Răspunde

    nu inteleg diferenta asta,este o prostie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.