Ultima actualizare: ieri, 22:01
Locale

Polițistul incoruptibil sătmărean, trimis în judecată. De ce este acuzat

Declarat în urmă cu trei ani ”Polițistul de frontieră incoruptibil 2013”, sătmăreanul Hegedus-Robert-Otto a fost trimis în judecată după ce a prins, anul trecut, cu 100 de cartușe de țigări aduse din Ucraina. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea a finalizat cercetările și a dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a polițistului sătmărean pentru contrabandă, în formă continuată.

În rechizitoriul întocmit, procurorii afirmă că în data de 8 octombrie, anul trecut, Robert Otto Hegedus  a fost prins de o patrulă a I.PJ. Satu Mare – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, în timp ce se afla la volanul unui autoturism la bordul căruia se aflau 100 de cartușe de țigări de contrabandă. Totodată, procurorii au dispus instituirea măsurii asigurătorii a sechestrului pe bunurile mobile şi imobile ale polițistului pentru suma de 11.483 lei, reprezentând taxă vamală, accize şi TVA, cu care Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj-Napoca s-a constituit parte civilă. Procesul polițistului de frontieră din Satu Mare va avea loc la Judecătoria Satu Mare.

Un comentariu

  1. asder85 Răspunde

    :)) el a ramas cu gaina :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Prefectul Radu Bud, dezamăgit de condițiile de la pașapoarte și permise (FOTO)

Prefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud, subprefectul Altfatter Tamás şi directorul de cancelarie, dr. Dan Zeicu s-au aflat marţi, 05...

Închide