Ultima actualizare: azi, 12:10
Locale

Prefectul Radu Bud, dezamăgit de condițiile de la pașapoarte și permise (FOTO)

SAMSUNG CSCPrefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud, subprefectul Altfatter Tamás şi directorul de cancelarie, dr. Dan Zeicu s-au aflat marţi, 05 aprilie 2016, la sediile celor două servicii din subordinea Instituţiei Prefectului-judeţul Satu Mare, şi anume la Serviciul public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple, respectiv la Serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor. Aceştia au stat de vorbă cu şefii celor două servicii, comisar şef de poliţie, Simona Babici, şi comisar şef de poliţie, Zamfir Moza, respectiv cu funcţionarii cu statut special, cu privire la situaţia spaţiului în care îşi desfăşoară activitatea.

Cele două servicii funcţionează într-o clădire retrocedabilă de pe strada Petofi Sandor din municipiul Satu Mare, imobil insuficient şi inadecvat pentru asigurarea unor servicii publice decente în anul 2016, conform celor constatate de către conducerea Instituţiei Prefectului.

“Am văzut cu ochii mei starea insalubră în care funcţionează aceste servicii. Având în vedere că noi nu putem din punct de vedere legal să finanţăm lucrări de reabilitare a imobilului, le-am solicitat angajaţilor să aibă un comportament corespunzător, care să compenseze răceala spaţiului în care oferim servicii cetăţenilor sătmăreni. Odată cu mutarea în noul sediu al Instituţiei Prefectului sperăm să rezolvăm pentru totdeauna situaţia funcţionării acestor servicii. Până atunci, provizoriu, realizăm igienizările necesare, astfel încât, sătmărenii, dar şi colegii noştri să aibă parte de un mediu plăcut”,  a declarat prefectul Radu Bud

În această perioadă, conducerea Instituţiei Prefectului-judeţul Satu Mare realizează demersurile necesare pentru începerea lucrărilor la noul sediu, astfel încât clădirea să devină funcţională peste aproximativ doi ani.

 

5 comentarii

 1. Ion Răspunde

  Da ce, Sanepidul angajeaza Prefectul mai nou? Bai cu ce se ocupăa si astia, tehnocratii. Mai bine cautau in cotetele din Micula ca poate gasea tehnocratu ala, veterinaru, vreo scroafa cu gripa, ceva…

 2. Marius Răspunde

  Domnule prefect Bud, da daca tot vreti sa faceti o cladire noua si costa bani multi banuiesc, nu mai bine cumparati una gata facuta? Ma refer la sediul unde era Romtelecom, acolo in centru nou, e mare, cu birouri multe si la parter s-ar putea desfasura activitatea pasapoartele si serviciul ala a lui Moza de conducere…Ministerul de Interne nu are atatia bani? Si macar nu mai sta goala cladirea aia.

  • nuconteaza Răspunde

   Fix pix… ar putea cumpara Hotelul Dacia si sa se desfasoare activitatea direct acolo. Asta e o problema P R I O R I T A R A in Satu Mare. Nu pod peste somes , nu centura , un spital decent sau o universitate , NU. O cladire noua administrativa in care sa lucreze mai multe neamuri si prieteni de-ai psdistilor.

 3. ciolam Răspunde

  asa va trebuie daca ati vrut guvern tehnocrat si cel al psd ului nu a fost bun si avram prefect, budescu asta nu a fost la nicio audienta cu cetateanul ca doar in opinia sa E PIERDERE DE VREME, mai bine isi pierde vremea cu excursii prin judet si cu reclama proprie pe bani publici pe spatele prefecturii, dar ceva notabil intr o luna aproape de cand este prefect ce a facut? ca doar a mai fost prefect nu e virgin in aceasta postura unde e cica EXPERIENTA SI PREGATIREA de care vorbea ciolanis???

 4. asder85 Răspunde

  Acolo chiar ca e JALE. conditii Balcan.
  rusine autoritatilor , ca nu se poate rezolva ceva conditii mai bune.
  Sa nu mai vorbim de site-ul insitutiei.
  Asa de incarcat si de dezordonat e, vai si amar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.