Ultima actualizare: azi, 14:43
Locale

Poze incendiare cu ”primărița sexy”. Daiana Feher a prezentat ţinute provocatoare

collage-daiana-1Cunoscută de sătmăreni drept ”primărița sexy”, Daiana Feher surprinde din nou! Frumoasa blondă a prezentat două ţinute extrem de sexy în cadrul unei prezentări de modă din Satu Mare. Tânăra a defilat pe scenă, ca un model profesionist.

Cea mai sexy blondă din Satu Mare a întors toate privirile la o prezentare de modă din Satu Mare. Daiana a acceptat să intre pe scenă în postura de model şi a făcut furori cu ţinutele pe care le-a prezentat.

Deşi este obişnuită cu apariţiile în public şi camerele, fostul fotomodel recunoaşte că a avut puţine emoţii când a defilat în faţa sătmărenilor.

collage-daiana-2

”Întotdeauna se confundă meseria de fotomodel cu cea de model. Eu am fost fotomodel. Am prezentat moda doar în calitate de guest-star nu ca şi manechin, însă plăcerea este cu atât mai mare. Am fost obișnuită să pozez, nu să defilez, dar am făcut faţă cu brio. Am emoții de fiecare dată când fac ceva nou, sau care nu este de competenţa mea, însă mă adaptez foarte repede, mai ales că de data aceasta am purtat două ținute fabuloase care chiar m-au reprezentat. Totul a fost minunat. Nici nu putea fi altfel alături de sătmărencele mele” ne-a declarat Daiana Feher.

Sursa: http://paginadelifestyle.ro/

6 comentarii

 1. boase radu Răspunde

  eu cred ca joarsa asta va face cate o felatie ca o tot promovati, asta e cea mai sezy c…a din satu mare? asta e din patura de jos a c…elor sexy retardatilor

 2. Karlos Răspunde

  niste clipuri(xxx) cu “primarita” pe cand ?
  sunt destule pe net …

 3. Anette Răspunde

  Sunt curioasa daca jurnalistii care scriu astfel de articole sunt mandri de ei insisi.

 4. sigurcada Răspunde

  nu mai dati importanta gunoaielor.
  ajunge !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Corina petrece Paștele la Satu Mare. Unde s-a fotografiat artista

Cunoscuta artistă Corina Bud s-a întors acasă, la Satu Mare și își petrece câteva zile în oraşul natal. Cel mai...

Închide