Ultima actualizare: ieri, 22:01
Locale

Prefectul Radu Bud laudă DSVSA: Este o instituţie fanion!

Dumuta NicolaePrefectul Radu Bud a lăudat în şedinţa Colegiului Prefectural de astăzi activitatea Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Satu Mare, spunând că este o instituţie model care poate servi drept exemplu altor instituţii.

Este o instituţie fanion. Este impresionant ce au făcut dânşii acolo, este civilizat, corect, adaptat la ziua de astăzi, la regulile actuale. E adevărat că din punct de vedere financiar dânşii sunt mult mai privilegiaţi, au alt statut. Cred că având în vedere rezultatele bune ar trebui extins şi la celelalte instituţii, poate găsim în timp acea înţelegere. Este o instituţie care are trecut, prezent, şi are şi viitor, fiindcă în permanenţă siguranţa alimentelor pentru consumatori va fi o prioritate, de asemenea activităţile în domeniu zootehnic vor trebui urmărite. Dânşii au personal redus, nu sunt extrem de mulţi, dar sunt bine împărţiţi pe suprafaţa judeţului şi prin medici coordonează metodologic această activitate“, a spus Radu Bud.

Prefectul le-a recomandat celorlalţi şefi de instituţii să viziteze DSVSA să vadă cum este organizată şi ce se întâmplă acolo.

În cadrul Colegiului Prefectural, directorul DSVSA Satu Mare, Nicolae Dumuța, a prezentat pe scurt activitatea instituției pe anul trecut.

5 comentarii

 1. Nasu Răspunde

  Poate cel sin fotografie sa ne spuna totusi dupa atata timp care a fost cauza intoxicatiilor in randul tinerilor liceeni care au fost la banchetul de la restaurantul ROMANTIC din Satu Mare?

 2. nasa Răspunde

  Branza si femeia de la bucatarie nasule

 3. Mirel Răspunde

  Bravo DSVSA si mult succes conducatorilor in continuare!!!

 4. Pescari Sportivi Satu Mare Răspunde

  Asociatia pescarilor Sportivi Satu Mare
  Asociatia pescarilor indrazneti …

 5. bb Răspunde

  Niste parazite!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Circa o mie de cicliști la ”Pedalez pentru bibliotecă”. Campania a ajuns la a patra ediție (FOTO)

Circa o mie de sătmăreni, cu tot atâtea biciclete, trotinete sau role, au participat astăzi la acțiunea ”Pedalez pentru bibliotecă”,...

Închide