Ultima actualizare: ieri, 18:46
Locale

PSD anunţă că îi retrage sprijinul politic lui Nicolae Bura şi se poziţionează împotriva lui Ştef

sedinta Consiliul Judetean (34)Consilierul judeţean Vasile Ciocan a anunţat în şedinţa de astăzi că grupul PSD îi retrage sprijinul politic managerului public al judeţului Satu Mare, Nicolae Bura, care a trecut la ALDE.

Grupul politic de consilieri PSD din Consiliu retrage sprijinul politic pentru funcţia pe care o deţine în Consiliul Judeţean“, a spus Ciocan.

Preşedintele CJ, Adrian Ştef, a declarat că această funcţie, de manager public al județului Satu Mare, nu este una politică.

Nu este o funcţie politică. Trebuie să vă informez dacă nu ştiţi. Uitaţi-vă pe lege vă rog frumos. Este o funcţie contractuală, intră în atributul preşedintelui Consiliului Judeţean, eu în momentul în care mi-am asumat acest lucru m-am gândit la competenţa d-lui Bura, nu m-am gândit la alte lucruri“, a declarat Ştef.

sedinta Consiliul Judetean (30)Tot Vasile Ciocan l-a luat la întrebări pe preşedintele Adrian Ştef referitor la situaţia drumului spre Homoroade, precizând că intervenţia colegului său de la PNL nu a sensibilizat lucrurile.

Au existat întrebări multe legate de drumul Satu Mare – Homoroade- Hodişa – Socond – Supur, în lungime de 49 km, proiect care se află în curs de licitaţie. Prima intervenţie, cea a d-lui Cozma, nu a sensibilizat prea mult lucrurile, ele au rămas tot în stadiul acela de explicaţie legală“, a spus Ciocan.

Preşedintele Adrian Ştef a declarat că nu face presiuni pe Comisia de licitaţie, oricât de mult îşi doreşte orice primar sau om politic, şi lasă procedura să se desfăşoare normal. Cel mai probabil procedura va fi finalizată în cursul lunii mai.

Oarecum în sprjinul lui Ciocan, dar ironic, a intervenit şi consilierul PNL Alexandru Panea, care a spus că “s-a trezit cam târziu”. El şi-a încheiat intervenţia cu o întrebare retodică: “Oare USL mai există la Satu Mare?”

13 comentarii

 1. Marius Răspunde

  Mda, sigur ca nu, nu a fost numit politic, numai Govor l-a pus acolo pe Bura. Sa nu uitam cum zicea Govor in vremurile sale bune ca la sedia PSD il vrea doar pe Nicu Bura. Ei bine nu a fost asa. Toti oamenii lui Govor se caca pe ei acum si nu stiu ce sa mai faca, ba trec la ALDE ba sunt dati afara cum a fost cazul Babtan. Cine stie, maine poimâine si Babtan se trezeste mare liberal ALDE ))Vai de capul vostru, iar tu Stef, sa nu mai manipulezi ca stim bine ca in politica nu exista coincidente, asa cum nu e nici o coincindenta faptul ca Folda face paza la institutii subordonate Consiliului Judetean…Desigur, Stef nu mai e actionar acolo, dar nici la TV1 Satu Mare nu e actionar, nici la Salad Box etc, insa prietenii stiu cum e nu?? Stef fa-ti treaba si baga vrajeala ala de papagal cum sti tu mai bine, adica sa ii iei voturi de la Coica, ca sa pupi in continuare o functie, si anume cea de vicepresedinte la CJ. Un vantator de functii Stef asta. A inceput sezonul transferurilor la ALDE, ei asa fac când sunt alegeri, ba trec ei la un partid, ba racoleaza ei altii de la alte partide. Nu e de mirare, la ce oameni au in ALDE, niste looseri.

 2. Parius Răspunde

  Iată un postac PSD care poate scrie mai mult de două rânduri! Felicitări! Meriți un premiu de Paste, ca să belesti mielul si sa vopsești ouăle!

  • VLAD Răspunde

   sa pupi in dos tot PSD-ul care l-a facut pe seful tau SISI&STEF …….sefi peste judet!

 3. Marius Răspunde

  Sa stii ca mai sunt si satmareni neafiliati politic care chiar au o opinie, si eu o am pe asta. Nu esti multumit? Inseamna ca esti un comunist.

  Mda, sigur ca nu, nu a fost numit politic, numai Govor l-a pus acolo pe Bura. Sa nu uitam cum zicea Govor in vremurile sale bune ca la sefia PSD il vrea doar pe Nicu Bura. Ei bine nu a fost asa. Toti oamenii lui Govor se caca pe ei acum si nu stiu ce sa mai faca, ba trec la ALDE ba sunt dati afara cum a fost cazul Babtan. Cine stie, maine poimâine si Babtan se trezeste mare liberal ALDE ))Vai de capul vostru, iar tu Stef, sa nu mai manipulezi ca stim bine ca in politica nu exista coincidente, asa cum nu e nici o coincindenta faptul ca Folda face paza la institutii subordonate Consiliului Judetean…Desigur, Stef nu mai e actionar acolo, dar nici la TV1 Satu Mare nu e actionar, nici la Salad Box etc, insa prietenii stiu cum e nu?? Stef fa-ti treaba si baga vrajeala ala de papagal cum sti tu mai bine, adica sa ii iei voturi de la Coica, ca sa pupi in continuare o functie, si anume cea de vicepresedinte la CJ. Un vanator de functii Stef asta. A inceput sezonul transferurilor la ALDE, ei asa fac când sunt alegeri, ba trec ei la un partid, ba racoleaza ei altii de la alte partide. Nu e de mirare, la ce oameni au in ALDE, niste looseri.

 4. Parius Răspunde

  Da, desigur comunist născut în 1993! Ești penibil cu un intelect subliminal! Cine nu e de acord cu tine e comunist! Îmi spui câți ani, ca eu ți-am zis
  După cum scrii pari a fi din generația ciumei roșii!

 5. Cio cwn H Răspunde

  PSD !!!!!! ducetil napoi pe Mircee Govor,santajistul executorul neexecutantilor, amenintarul teroristul, coruptul coruptilor, azi maine ne trezim ca scapa si de puscarie!

 6. ??? Răspunde

  Stef asta se crede pe mosia lu tat’su… impreuna cu Govorila, oare stia procurorul ca astia discuta inre ei?! Parca aveau interzis!? Bura linge-l bine bine la cur pe Stef ca altfel ramai pe dinafara! Dar, nu zicea Bura ca s-a inteles cu colegii de la PSD si ei i-au zis ca e mai bine sa mearga la ALDE? No, s’amu ii retrag spijinu’?! Oare cu care colegi s-o’nteles?! Lesne de inteles, nu? Govorile il are la mana pe Bura si-l dirijeaza in ce directie sa o ia… DNA-ul sa va mance, penalilor

 7. Obiectiv Răspunde

  Marele Vasile Ciocan profesor universitar la drept? Nu se vede.

  • Botizan Răspunde

   Domnule Vasile Ciocan, amintiti- va de Sfânta zi de Paste, când ați ucis o femeie însărcinată!!!!!

 8. Marin Răspunde

  [email protected] te-am recunoscut instant cine esti! Esti fata lui Bura, nu?! Cea de se droga si se … Vasaiu Mariorii din Bixad! Ce legatura are una cu alta! Aici e vorba de retragerea sprijinului politic a gunoiului de Bura, nu de altceva! Care gunoi, Bura, vrea cu tot sufletul lui de bisorog sa mai prinda ceva funtie pe undeva, ca asa are acces si la ceva spaguta ca asa l -a invatat tata Govorila! Hai la cuca cu voi jogodii ce sunteti! Ati trait doar pe spinarea partidului! Mizerabililor!!!

  • Alt botizan Răspunde

   Ai dreptate! Uciderea unei femei nevinovate nu are legătură cu nimic! De ce nu se vorbește despre asta? Alti Criminali fac pușcărie ani grei, iar Vasile Ciocan, un sfertodoct notoriu, da lecții de morală! Asta este PSD!
   Când PSD nu ucide, o fac consilierii lui! E bine ca a fost deschis acest subiect! Este foarte interesant! Presa aude?

 9. maurer dorin Răspunde

  Simion,prietene ai si trecut la PSD (cu OUG 55 ) si ai ramas si cu drumul neasfaltat ! Sa fim sinceri, nu Stef te-a prostit. Fii barbat si recunoaste !!!

 10. Ioan Răspunde

  Primare Ardelean Simion,
  ai trecut la PSD cu ordonanța traseiștilor, că doar nenea Govor ți-a promis că asfaltează drumul respectiv și acum arunci gunoiul în curtea lui Ștef! Fii bărbat și recunoaște!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.