Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Radu Bud, noul secretar general al Asociației Prefecților și Subprefecților din România

radu budAsociația Prefecților și Subprefecților din România și-a ales noua conducere în cadrul Adunării Generale care s-a întrunit în aceste zile la Băile Felix. Noul președinte al asociației este prefectul de Ialomița Gigi Petre, iar în funcția de secretar general a fost ales prefectul de Satu Mare, Radu Bud.

În cadrul lucrărilor ședinței Adunării Generale s-a prezentat proiectul de H.G. pentru declararea zilei de 2 aprilie – Ziua Instituției Prefectului din România. APSR este condus de un Consiliul Director, compus din preşedinte, nouă vicepreședinți și secretarul general, for de conducere ales astăzi de Adunarea Generală.

Scopul Asociaţiei Prefecților și Subprefecților din România vizează atât generalizarea experienţei pozitive în managementul conducerii şi monitorizării implementării reformei în administraţia publică locală cât şi promovarea intereselor economice, sociale şi profesionale ale acestei categorii de înalţi funcţionari publici.

La Adunarea Generală  a participat și directorul general din Ministerul Afacerilor Interne, Mihart Constantin, precum și președintele ANFP, József BIRTALAN.  

Un comentariu

  1. ciolan Răspunde

    Si la ce folos pt satu mare, pt satmareni ca in decembrie 2016 decoleaza de la palat cu asa viteza cu care a si venit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.