Ultima actualizare: azi, 21:07
DRM
Locale

Primarul Dorel Coica a câștigat procesul cu ANI. Ce spune Înalta Curte

Dorel Coica

Primarul municipiului Satu Mare a câștigat definitiv, la Înalta Curte de Casație și Justiție, procesul de incompatibilitate intentat de ANI.

”Decizia nr. 1117/08.04.2016. Admite recursul declarat de reclamantul Coica Costel Dorel – Primarul U.A.T. Municipiul Satu Mare împotriva sentinţei nr. 122/CA/2014 – P.I. din 2 iunie 2014, pronunţată de Curtea de Apel Oradea – Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal. Casează sentinţa atacată şi, rejudecând, admite acţiunea formulată de reclamant şi, în consecinţă, anulează raportul de evaluare nr. 58382/G/II/11.12.2013 emis de pârâta Agenţia Naţională de Integritate. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 08 aprilie 2016”, se arată în decizia luată astăzi de Înalta Curte.

Agenția Națională de Integritate l-a declarat incompatibil pe Dorel Coica la începutul lunii decembrie 2013, pe motiv că începând cu data de 18 iunie 2012 deținea, simultan, funcția de primar al municipiului Satu Mare și calitatea de reprezentant al municipiului Satu Mare în Adunarea Generală a Acționarilor a SC Apaserv Satu Mare SA.

11 comentarii

 1. Gogol Răspunde

  Unul dintre putinii primari din tara care nu are probleme penale. Asta inseamna ca e corect si ca merita un nou mandat, deoarece nu s-a bagat la prostii.

  • Nu se știe Răspunde

   Sa mori tu bibicule?

  • Rouka Răspunde

   Acest individ a distrus soarta o 110000 de locuitori de pe raza municipiului Satu Mare ,prin incompetenta lui ,prin lăcomia lui de a obține bani pt el și apropiații lui.
   La alegerile actuale nu va fi votat de către noi sătmărenii nici dacă ar candida singur.

 2. nuconteaza Răspunde

  M-as bucura si mai tare daca ar face oleaca mai multe pentru Satu Mare. Sa fie mai insistent pe finantari. Ramanem destul de in urma cu dezvoltarea orasului/regiunii. Ne lipsesc inca destul de multe investitii.

 3. Adrian b Răspunde

  Te rog să-l întrebi pe acest primar corect cata șpagă a luat de la Florisal ,Tehnic asist, Apaserv etc.

 4. Livia Răspunde

  As dori ca actulul si viitorul primar sa nu mai ia spaga de la Florisal , ci sa-i oblige sa curete si malurile Somesului macar de la podul Golescu pina dincolo de strand.
  Plimbindu-ma prin acasta zona te apuca jalea cind vezi frumusete de natura ,pingarita de gunoaie.
  Va rog , va rog curatati zona!!

 5. adriana Răspunde

  Daca primarul lua spaga cred ca era cercetat de DNA ca si Chereches de la Baia Mare sau altii! Sau il protejeaza DNA-ul? 🙂

 6. Palinkas Răspunde

  Sper sa nu mai candideze ,la vârsta lui este depășit total un bătrânel afemeiat,avar după banii ,mincinos și fără cuvânt.

 7. laurentiu Răspunde

  Mai rau ca si Keserkeni nu vad niciunul :).Asta nici pe nevasta-sa nu poate sa o conduca 🙂

 8. Coica Dorel Mişel Răspunde

  Sunt un oltean mincinos si basinos! Vreau sa mai iau spaga de la Florisal si Tehnic Asist Botosani! Votati-ma!

 9. adriana Răspunde

  Coica nu are probleme nici cu ANI( cum are Stef) nici cu DNA9 cum are Kereskeni) oare are pile? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Radu Bud, noul secretar general al Asociației Prefecților și Subprefecților din România

Asociația Prefecților și Subprefecților din România și-a ales noua conducere în cadrul Adunării Generale care s-a întrunit în aceste zile...

Închide