Ultima actualizare: ieri, 22:10
Locale

Sătmărenii au petrecut cu voioșie la Festivalul Vinului. Benone Sinulescu a fost cap de afiș (FOTO)

vinÎn număr mult mai mare, dacă ne raportăm la edițiile precedente, sătmărenii au petrecut cu voioșie în această seară la Festivalul Vinului Sătmărean, manifestare ce s-a desfășurat pe platoul din Centrul Nou, fiind organizată de Consiliul Județean Satu Mare.

O parte dintre sătmăreni au preferat să deguste vinurile premiate prezentate de producătorii din județ, în timp ce alții au ales să-i asculte pe interpreții invitați special la această sărbătoare.

Primii care au urcat pe scenă au fost membrii Ansamblului ”Cununița”, care au mai încălzit atmosfera înainte de Festivitatea de decernare a premiilor.

Au urmat cei de la Taraful ”Ceatăra” din Carei şi Ansamblurile minorităţilor germane şi maghiare. În continuare, cunoscutul interpret sătmărean, Petrică Mureșan, desemnat omul anului în județ, i-a încântat pe sătmăreni cu cântecele sale de petrecere.

Atmosfera a devenit mai animată după ce pe scenă aurcat Trupa ”Haiducii”, moment în care platoul din fața scenei a început să se umple de lume.

De departe, însă, cel mai așteptat moment al serii a fost recitalul susținut de Benone Sinulescu care, prin cântecele sale de petrecere, i-au determinat pe sătmăreni să danseze și să încingă o horă chiar pe platou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cele mai bune vinuri sătmărene, premiate la Festivalul Vinului. Cine sunt câștigătorii (FOTO)

Concursul Județean de Vinuri Nobile, ajuns în acest an la cea de a XIII-a ediție, și-a desemnat câștigătorii. Aceștia au...

Închide