Ultima actualizare: azi, 16:50
Locale

Se lucrează pe toate fronturile la Luna Șes. Aurelia Fedorca: ”Vom finaliza stațiunea în acest an” (FOTO)

luna sesDe câteva zile au fost reluate, foarte intens, lucrările la stațiunea Luna Șes de lângă Negrești-Oaș. Se muncește susținut la amenajarea pârtiei de schi, iar în zonă pot fi văzute multe utilaje grele care lucrează de zor.

Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, este optimistă și spune că stațiunea va fi finalizată în acest an.

”Nu pot să vă ascund faptul că sunt fericită când văd că lucrurile se mișcă și ne apropiem încet, după ani întregi de muncă susținută, de finalul la care îndrăzneam cu greu să sperăm. Da, vom finaliza stațiunea Luna Șes în acest an și nu ne vom opri aici. Vreau ca Luna Șes să fie nucleul în jurul căreia se va dezvolta Negreștiul și Țara Oașului. Vreau o stațiune animată în fiecare sezon al anului”, spune Aurelia Fedorca. 

Un comentariu

  1. leveshe Răspunde

    Basme !! Daca nu era an de campanie electorala, nu se facea nimic, cum aproape nimic nu s-a facut in ultimii ani si se mai asterneau carteva straturi groase de praf pe instalatia de telescaun care-a iesit din garantie inainte de punerea ei efectiv in folosinta!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Expoziție de carte veche la Castelul din Carei

În perioada 15-29 aprilie 2016, Muzeul Municipal Carei vă invită să vizitaţi o expoziţie deosebită: ”Cartea veche - istorie, literatură,...

Închide