Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Smiley despre Adriana Popescu: ”Așa ceva nu am mai văzut niciodată”

adriana-Popescu romanii au talentHair-stylistul sătmărean Adriana Popescu a reușit să obțină patru de DA la show-ul ”Românii au talent”. ”Așa ceva nu am mai văzut niciodată” a spus Smiley despre spectacolul făcut de Adriana.

Talentul Adrianei se numește hair design, lucru neobișnuit pentru cei patru jurați ai show-ului TV. Manechinele de la Trust Models din Satu Mare au fost aduse în scenă de fiul Adrianei, hair-stylistul reușind să facă din părul fetelor o minunată floare dar și să împletească cosițele în litere, scriind ”Românii au talent”.

E un soi de aptitudine recent”, a declarat Mihaela Rădulescu, iar Andra a spus sincer că pe ea o impresionează modul în care sătmăreanca noastră a încercat  să facă un show dintr-un astfel de talent.

După cei patru de DA, manechinele fericite i-au îmbrățișat în culise pe cei doi prezentatori Pavel Bartoș și Smiley, gest care a stârnit puțină invidie din partea lui Andi Moisescu.

 

Un comentariu

  1. Cocolino Răspunde

    Ce n-au stiut cei care au dat DA este ca parul era fals. Mihaela a crezut ca a lucrat toata ziua ca parul sa stea asa cum l-a prezentat Adriana. De fapt erau extensii care se pot prelucra mult mai usor. Oricum felicitari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.