Ultima actualizare: azi, 17:08
Locale

Luiz din Satu Mare, unanimitate de la juriul ”Românii au talent”. A interpretat în lacrimi o piesă

luizApariție neașteptată în această seară la Românii au talent. La doar cei 18 ani ai săi, Ludovic Filtner, din Satu Mare, sau Luiz cum s-a prezentat, a impresionat cu vocea sa deosebită, cântând piesa „Family Portret” cu lacrimi în ochi, transmițând și multă emoție.

Chiar dacă a spus că interpretează puțin fals, Andrei i-a plăcut interpretarea hard a lui Luiz. ”Are un timbru frumos”. Și celorlalți membri ai juriului le-au plăcut interpretarea sătmăreanului. Florin Călinescu: ”Îmi aduci aminte de Elton John”. Andi Moisescu: ”Are ceva în voce băiatul ăsta”.

Tot de pe scenă, juriul a aflat că Luiz are grave probleme de familie acasă, locuiesc șapte persoane într-o garsonieră și că și-ar dori să nu mai doarmă pe jos.

În cele din urmă, toți cei patru membri ai juriului i-au oferit câte un ”DA”, astfel că sătmăreanul se califică în etapa următoare a competiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Primarul Dorel Coica a câștigat procesul cu ANI. Ce spune Înalta Curte

Primarul municipiului Satu Mare a câștigat definitiv, la Înalta Curte de Casație și Justiție, procesul de incompatibilitate intentat de ANI....

Închide