Ultima actualizare: azi, 15:25
Locale

Soarta ștrandului sătmărean se decide azi. Se anunță o ședință cu scântei

strand satu mareConsilierii locali sătmăreni vor decide, în cadrul ședinței de astăzi, soarta ștrandului sătmărean. Ultimul punct de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local, ”proiect de hotărâre privind aprobarea Raportului Comisiei pentru analiza și evaluarea stadiului de realizare a contractului de concesiune a Zonei de agrement  ,,Someş” Satu Mare”, are ca obiectiv tocmai anularea contractului de concesiune încheiat între Primăria Satu Mare și firma care administrează ștrandul sătmărean, Beny Alex, a cărui patron este Beniamin Țânțaș.

Potrivit raportului făcut de o comisie numită de Primăria Satu Mare, consilierilor locali se propune anularea contractului de concesiune a ștrandului pe motiv că investitorul nu a respectat termenii contractuali în ceea ce privește investițiile.

Primarul Dorel Coica și-a exprimat clar dorința ca acest ștrand să redevină al municipalității și să fie administrat de Primărie.

Patronul Beniamin Țânțaș susține contrariul, că şi-a respectat obligaţiile contractuale, în vreme ce Primăria nu a făcut-o. Acesta spune că Beny Alex a investit 7,5 milioane de euro în ştrand, şi că a mai rămas de terminat hotelul cu baza de tratament. El afirmă că dacă hotărârea de consiliu privind rezilierea contractului va fi adoptată, se va adresa instanţei.

Ne așteptăm la o ședință de Consiliu Local furtunoasă mai ales că Beniamin Țânțaș și-a anunțat prezența. 

Un comentariu

  1. bb Răspunde

    Tot cu profitul vostru va necajiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Sătmărenii din străinătate, la Evidența Populației de Paște

Sătmărenii care lucrează în străinătate și care se pregătesc să petrecă Paştile acasă riscă să fie amendaţi dacă nu se...

Închide