Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Soarta ștrandului sătmărean se decide azi. Se anunță o ședință cu scântei

strand satu mareConsilierii locali sătmăreni vor decide, în cadrul ședinței de astăzi, soarta ștrandului sătmărean. Ultimul punct de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local, ”proiect de hotărâre privind aprobarea Raportului Comisiei pentru analiza și evaluarea stadiului de realizare a contractului de concesiune a Zonei de agrement  ,,Someş” Satu Mare”, are ca obiectiv tocmai anularea contractului de concesiune încheiat între Primăria Satu Mare și firma care administrează ștrandul sătmărean, Beny Alex, a cărui patron este Beniamin Țânțaș.

Potrivit raportului făcut de o comisie numită de Primăria Satu Mare, consilierilor locali se propune anularea contractului de concesiune a ștrandului pe motiv că investitorul nu a respectat termenii contractuali în ceea ce privește investițiile.

Primarul Dorel Coica și-a exprimat clar dorința ca acest ștrand să redevină al municipalității și să fie administrat de Primărie.

Patronul Beniamin Țânțaș susține contrariul, că şi-a respectat obligaţiile contractuale, în vreme ce Primăria nu a făcut-o. Acesta spune că Beny Alex a investit 7,5 milioane de euro în ştrand, şi că a mai rămas de terminat hotelul cu baza de tratament. El afirmă că dacă hotărârea de consiliu privind rezilierea contractului va fi adoptată, se va adresa instanţei.

Ne așteptăm la o ședință de Consiliu Local furtunoasă mai ales că Beniamin Țânțaș și-a anunțat prezența. 

Un comentariu

  1. bb Răspunde

    Tot cu profitul vostru va necajiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.