Ultima actualizare: azi, 16:49
Locale

Teatrul de Nord: Micul prinț, un spectacol pentru copii și oameni…mari

MICULPRINT netMarți 12 aprilie, la ora 17.00, în sala mare a Casei de Cultură, sunteți invitați la premiera spectacolului ”Micul prinț” adaptare după Antoine de Saint-Exupéry, regia Marius Costache. Decorul și costumele sunt realizate de Alexandru Radu iar păpușile de Marius Costache. Joacă actorii: Raluca Mara, Sergiu Tăbăcaru, Andreea Mocan și Cristian But.

Când un om mare, să zicem un aviator, știe că un desen cu o pălărie nu e o pălărie, ci un șarpe boa care a înghițit un elefant, iar unei flori nu îi mai este frică de tigri și de ghearele lor, înseamnă că vede cu ochii unui copil. Iar când omul acesta mare acceptă prietenia unei vulpi îmblânzite, înseamnă că un copil, un prinț între copii, se bucură de oaia mititică din lădița desenată de omul cel mare. Și dacă nu vedeți oaia din lădiță, e pentru că ochii nu pot să pătrundă în miezul lucrurilor. Limpede vezi numai cu inima. Așa ne învață Micul Prinț, care la rândul lui, așa a învățat de la vulpea care a vrut să fie îmblânzită. (Marius Costache)

MICUL PRINȚ după Antoine de Saint-Exupéry

Regia artistică și păpușile: Marius Costache

Scenografia: Alexandru Radu

Distribuția:

Prințul – Raluca Mara

Aviatorul, Businessman-ul – Sergiu Tăbăcaru

Floarea, Vulpea, Vanitosul – Andreea Mocan

Regele, Bețivul, Lampagiul, Șarpele – Cristian But

Preț bilet: 20 lei pentru adulți, 15 lei pentru copii.

Biletele se pot cumpăra de la AGENȚIA TEATRALĂ (Casa de bilete), str. Horea nr. 6. Program: Luni – Vineri: 10.00 – 17.00; Sâmbătă: 10.00 – 13.00 sau cu o oră înainte de începerea spectacolului (la intrarea Casei de Cultură)

Telefon: 0261712106; e-mail: [email protected]

www.teatruldenord.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Vernisaj de pictură – Aurel Țenț

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, în colaborare cu Asociația Culturală Sătmărenii și cu sprijinul Consiliului...

Închide