Ultima actualizare: azi, 13:41
Locale

UNPR și-a desemnat candidatul la Primăria Satu Mare

Ioan Opris (9)UNPR și-a desemnat candidatul pentru fotoliul de primar al municipiului Satu Mare, la alegerile locale din 5 iunie, în persoana președintelui filialei judeţene, Ioan Opriș. Competiția internă s-a încheiat, cei doi nominalizați, Ioan Opriș, președintele filialei județene a UNPR și Raul Donca – președintele filialei județene de tineret a UNPR Satu Mare, fiind evaluați în urma unui sondaj. Câștigător în această primă competiție a ieșit Ioan Opriş, membrii partidului considerându-l candidatul mult mai convingător pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare.

Am suficientă energie ca să intru într-o competiție electorală. Nu mă bat cu nimeni, trebuie doar să demonstrez. Dintre toți candidații, eu am avantajul că nu trebuie să satisfac pretențiile partidului. La noi e puțin altfel, adică partidul nu ridică pretenții de la viitorul primar”, a declarat Ioan Opriș pentru PortalSM.

Tot Ioan Opriș a declarat că UNPR merge de această dată singur la alegerile locale și în prezent se lucrează la lista de candidați pentru localitățile din județul Satu Mare.

În prezent lucrăm la listele de candidați. Pentru aproximativ 60-70% din localități vom avea liste complete pentru consiliile locale, dar și candidați proprii pentru funcția de primar. Eu mă lansez atât în competiția pentru Primăria Satu Mare, cât și pentru funcția de președinte al Consiliului Județean”, a mai spus Ioan Opriș.

Ca și probleme pe care le-ar putea rezolva ”primarul Ioan Opriș” ar fi infrastructura rutieră.

Cu bani puțini se poate fluidiza traficul rutier atât din oraș cât și de pe poduri. Sunt câteva idei pe care le-am oferit și actualului primar în 2012, atunci când l-am susținut, dar pe care în patru ani nu le-a pus în practică”, a declarat Ioan Opriș.

Până în prezent și-au anunțat candidatura pentru Primăria Satu Mare:  Dorel Coica (PSD), Kereskenyi Gabor (UDMR), Adrian Cozma (PNL), Adelin Ghiarfaș (PNȚCD), Nicolae Ciorbă (PND), Ressler Stefan (FDGR) și Ioan Opriș (UNPR).

13 comentarii

 1. ciolan Răspunde

  Romanii ne impartim in 5 si iar o sa castige …, care vor pompa toti banii spre comunitatea si gasca lor sovina de 35%

  • Bálint Răspunde

   Ma ciolan analfabetule, ce tot comentezi aici? sti ce inseamna …? iarasi ai primit bani de la Cojac sa postezi prosti!!! Mars acasa prostule!!!

  • Unu' Răspunde

   Convinge-l pe coica sa nu mai candideze si ne-om imparti la 4! Sapam cumva de opris si de adi cazma si ete, avem un singur candidat …

 2. satmarean Răspunde

  Eu sper sa se intample asa cum preconizeaza domnul: ciolan mai sus :-))

 3. Marius Răspunde

  Da-mi un motiv mai mustaciosule ca sa te votez! Aaaa stiu, nu ai nici unul…

 4. Baba Novac Răspunde

  Votez Opris! Macar nu-i oltean mincinos!

 5. Unu' Răspunde

  coica dorel nu mai gasim!

 6. adi Răspunde

  Partid fara identitate unde era refugiul intregilor penali in timpul cind GENERALUL IZMANA era la butoane acum fug ca iepuri spre alte zari crezind ca vor scapa de DNA

 7. laurentiu Răspunde

  Iepurasi care fac jocul ungurilor :).Dar tot degeaba!!! 🙂

 8. Satmareanul Răspunde

  Daca ne gandim ca PSD,UDMR,PNL, PDL si FDG au fost la putere multi ani la rand, majoritar in consiliu local sau primar si orasul a ramas la fel atunci inseamna ca doar PNTCD,PND si UNPR sunt cei carora nu li sa oferit sansa sa demonstreze ca au habar, ca stiu cum sa conduca orasul. Mergem pe partidele mici la vot si alea mari daca mai ies inseamna ca noi oameni ne meritam soarta sa traim intr-un oras murdar, aglomerat, cu gropi si prosti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Consultaţii de specialitate la SCM Dr. Coica

În  data de 15.04.2016  de la ora  9:30  la Cabinet Dr. Coica,  va consulta Dr. Fălăuş  Simona Medic Specialist  Reumatologie...

Închide