Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Zoltan Ritli, implicat într-un scandal la un bar. Conflictul, aplanat de mascați

zoltan ritliCunoscutul portar al Olimpiei Satu Mare și al echipei Steaua București, Zoltan Ritli, a fost implicat astăzi într-un scandal iscat într-un bar situat la intersecția străzilor George Coșbuc cu Mileniului din municipiul Satu Mare.

Se pare că scandalul a izbucnit de la păcănele. Nu se știe din ce motive, un tânăr l-ar fi lovit cu pumnul pe Zoltan Ritli. Fostul mare portar nu a rămas dator și a ripostat. Nu este exclus ca în scandal să se fi implicat și alte persoane aflate în acel moment în bar.

A fost solicitată intervenția firmei de securitate care asigură paza localului respectiv care, la rândul său, a solicitat intervenția mascaților de la Jandarmerie și Poliției. Jandarmii i-au băgat pe cei implicați în dubă și i-a transportat la Poliție unde au fost audiați.

Vom reveni cu amănunte.

5 comentarii

  1. zoicas Răspunde

    E vorba de barul Amazon , unde in fiecare seara se joaca pe bani poker si alte jocuri, de catre persone dubioase,totul se petrece in separeul localului.Mergeti seara si o sa vedeti ce limuzine sant parcate in fata,o sa va minunati cand o sa vedeti cine frecventeaza[notar,patroni,baieti de bani gata ,etc] .Lunar se schimba angajatii localului.Nu au clienti pe timp de zi,profitul localului vine de la acesti indivizi care stau in fiecare seara la separeu.Oricum patronul are mai multe localuri prin oras asa ca nu prea da importanta la aceste lucruri.

  2. adisor Răspunde

    ar fi bine ca organele competente sa se autosesizeze ptr a desfiinta aceste barloguri de oameni dubiosi si inculti, sper sa nu aiba loc vreo nenorocire in acest local cum a fost la colectiv si abia pe urma sa se ia masuri si sper ca nemaifiind acest local,interlopii vor merge si ei la lucru iar scandalurile nu vor mai fi musamalizate…..

    • gomora Răspunde

      pai tocmai ala e locul lor de munca!beny tantas e in fiecare seara ,sotul unei judecatoare la fel,fete si baieti de bani gata unii si minori .stabilimentul este un paravan pentru trafic si consum de droguri si jocuri de noroc ilegale.acu vreo luna aproape s-au omorat cu cutitele a venit salvarea si politia.localul este al unui politist nu se intampla nimic la nivel de autoritati.in camera din spate ( se vede bine de pe str.I.Hossu)se joaca la greu remy,poker,texas cu injuraturile de rigoare si drogurile si alcoolul din belsug.

  3. bb Răspunde

    Daca un sot a unei judecatoare ,joaca poker cu infractorii suntem in regula..un jeg de oras..nimeni nu l baga in seama!!

    • montana Răspunde

      Daca ce zici e adevarat, atunci chiar ca e Jale.
      Baronii satmarului la poker, la aceasi masa cu sefii orasului. :))) pe ce miza se juca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.