Ultima actualizare: azi, 20:52
Publicitate

Zumba Fitness a revenit la PrimaGYM (FOTO&VIDEO)

Zumba, PrimaGYM (40)Energia și muzica ritmată, motivantă, cu mișcări unice de dans, într-un cuvânt Zumba, a revenit în orarul antrenamentelor la PrimaGYM.

Antrenoarea Andreea Seleș le invită pe iubitoarele acestui sport la sală, într-o manieră amuzantă și absolut motivantă pe pagina ei de facebook: ”Timp de 1 oră nu mai suntem mame sau neveste! Suntem Zeițele dansului! Nu există haine necălcate, lista de cumpărături, sau… oare ce sa gătesc pentru cină! Doar ZUMBA, doar pentru noi!

Mesajul a fost bine primit, fetele fiind în sala participând la prima oră de Zumba Fitness alături de Andreea. Atmosfera antrenantă și buna dispoziție au fost încă de la partea de încălzire, iar apoi fuziunea de dansuri latino au creat un antrenament eficient, dinamic și captivant. Programul conceput este o combinație între aerobic și dans, cu mișcări în ritmuri rapide ce tonifică și sculptează trupul.

Acest tip de antrenament te face să te simți bine, să te distrezi și să-ți modelezi corpul în același timp. Zumba folosește principiile intervalelor de training și maximizează arderea caloriilor, grăsimilor și tonifierea totală a corpului. Este un mix de mișcări de dans ușor de urmat și plăcut vederii. Ritmurile efervescente latino au eliminat “partea grea” a programului, reușind să îi facă pe toți să se simtă bine în timpul lecțiilor.

Zumba, PrimaGYM (69)

Este foarte eficient. Nu este doar aerobic. Este mai mult de atât, este amuzant și distractiv, iar Andreea Seleș vă ajută să rezistați în program până veți reuși să obțineți rezultatele dorite.

Din 5 aprilie 2016, Zumba Fitness are loc în Sala Mare de la PrimaGYM, în fiecare marți de la ora 17:30.

 

2 comentarii

  1. Seles Roxana Răspunde

    " dansul este superior oricarei forme de exercițiu fizic pentru menținerea sănătății inimii! "

  2. Sulean Anca Răspunde

    Zumba cu Andreea Seles este o adevarata distractie, placere si aduce totodata si rezultate vizibile!!! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.