Ultima actualizare: ieri, 21:14
Locale

Adrian Ştef anunţă că Tarom şi-ar putea muta cursele de pe Baia Mare pe Satu Mare

adrian stefPreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a anunţat în şedinţa de astăzi că operatorul aerian Tarom şi-ar putea muta cursele de dimineaţa şi seara de pe Aeroportul Baia Mare pe cel din Satu Mare, prezentând o adresă în acest sens.

Ştef i-a informat pe consilierii judeţeni că trebuie încheiat proiectul şi mai trebuie luate unele măsuri, existând disponibilitatea operatorului de a-şi muta aici cursele de dimineaţa devreme şi de seara târziu.

Legat de Aeroport, sunt veşti foarte bune. În primul rând că TVA-ul aferent acestui proiect îl vom recupera, care este un lucru esenţial. Mai avem un punct foarte bun. Am solicitat Taromului să preluăm curse cu înnoptare de la Baia Mare, ne dau acordul cu anumite specificări, ştiţi ce aveţi de făcut domnule director, şi să dăm toate detaliile legate de operarea din 1 iulie, toate condiţiile. Din acel moment, în 30 de zile ei vor să facă acea modificare, asta înseamnă că pot să ne mute cursele cu înnoptare de la Baia Mare ca să le avem cele care deschid ziua, de la 6 până seara la 22 când ajunge avionul“, a declarat Ştef.

 

6 comentarii

 1. Ghita Răspunde

  numai minciuni scoate pe gura acest sfet

 2. dorel cetatean Răspunde

  Eu zic ca se muta aeroportul din Baia Mare cu totul..una din conditiile impuse de TAROM fiind ajungerea lui Stef primar!
  Hai noroc!

 3. cocky Răspunde

  Stefut s-ar putea sa fi plecat…de acasa cu avionul. si s-ar putea sa-ti mai creasca vreo doi neuroni..dar nimic nu-i sigur..

 4. Gabor Răspunde

  O sa ajungă si Kereskenyi la București mai devreme ca sa facă nimic. Ca tot contesta programul Tarom in urma cu vreo trei ani

 5. Stef, plateste-ti angajatii! Răspunde

  Adi, mai lasă vrăjala. In loc sa ne tot ametesti cu prostiile tale, m-ai bine ti-ai plati angajaţii de la TV1 Satu Mare. Se plang bietii de ei pe la conferintele de presa ca nu le dai salarii cu lunile, dar tu te lăfăi în bani şi maşini luxoase.Dacă tăt trebue sa te lingă in cur, măcar plăteşte-le salariile. În aceiaşi situaţie e un alt mogul de presă, fecioru lu Govor. El si nevasta se plimba cu BMW.urile de zeci de mii de euro, iar angajatilor de la NVTV si GNV li se taie gazul si curentul, căci nu şi-au primit banii nici ei nu mai stiu de când. Ăştia îs marii patroni de televiziuni din Satu Mare. Nişte rahaţi şi nişte ţepari ordinari.

 6. Buna idee Răspunde

  Sa le mutam cursele tarom in Satu Mare, iar pe stef cu folda cu toate rahaturile pe care le are sa le mutam la puscarie, ce ziceti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.