Ultima actualizare: azi, 21:58
DRM
Locale

Adriana Popescu la Belgrad: Jurații și competitorii au năvălit pe scenă pentru a vedea creațiile

Adriana Popescu (2)Talentata Adriana Popescu, hair-stylist, sătmăreancă recunoscută deja internațional, s-a întors de la cel mai mare concurs de coafuri din Belgrad ”Cut Cup 2”. Sătmăreanca noastră a fost invitata specială a concursului internațional din capitala Serbiei iar coafurile extravagante ale Adrianei Popescu au surprins toată audiența.

A fost impresionant și emoționant să fiu singura româncă prezentă la un astfel de eveniment. Am prezentat trei coafuri extravagante, folosind aproximativ șase metri de păr. La Belgrad am cunoscut oameni extraordinari, iar după prezentare spectatorii, jurații și competitorii au năvălit pur și simplu pe scenă pentru a vedea în detaliu creațiile mele”, a mărturisit Adriana Popescu.

Coafurile extravagante ale Adrianei Popescu au fost răsplătite cu multe aplauze, ovații și multiple ședințe foto. Ascensiunea ei, și implicit a Alinei Marchiș, make-up artist, nu se opresc aici, urmând deja alte concursuri la care vor fi invitate special în Rusia, Muntenegru și Croația.

Alături de Adriana Popescu și Alina Marchiș, au participat modele de la Trust Models Agency Larisa Călin, Larisa Hrezdac și Bianca Timiș.

Un comentariu

  1. Bratianu Răspunde

    pe dorel tot doamna-l tunde?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *