Ultima actualizare: azi, 20:27
Locale

Mesajul lui Eugen Chioran pentru candidaţii cu probleme morale: Să se retragă! (VIDEO)

eugen chioreanFostul şef al Serviciului Juridic din cadrul Prefecturii Satu Mare, Eugen Chioran, candidat independent pentru un post de consilier local în municipiul Satu Mare, a postat astăzi pe Youtube un clip în care le recomandă candidaţilor cu probleme morale să se retragă din cursă.

El a explicat că o calitate esenţială a unui candidat este integritatea.

Dacă nu ai integritate morală nu vei putea avea rezultate, vei fi supus mereu ţintei şi atacurilor celorlalţi. De aceea, chiar îi sfătuiesc pe cei care cred că au anumite probleme de moralitate, şi în special sunt certaţi cu legea, să-şi retragă sau să se retragă din activitate, pentru că nu se poate concepe ca în fruntea unei comunităţi să ai un om care până la urmă poate fi luat de model, dar el nu poate fi un model“,a s pus Eugen Chioran.

Candidatul independent consideră că persoana care vrea să ocupe o astfel de funcţie trebuie să aibă în primul rând experienţă.

Un om care să lucreze în administraţie, fie că este în Consiliul Local, fie că vrea să fie primar, în primul rând trebuie să aibă unele calităţi care au fost verificate în practică. Eu cred că un candidat şi viitor consilier, cum vreau eu să fiu, în primul rând trebuie să dispună de raţiune. Suntem bombardaţi cu tot felul de informaţii, care trebuie bine verificate, decantate, iar candidatul, consilierul, primarul, trebuie să le înlăture pe cele care nu sunt esenţiale şi să ştie să le adopte pe cele care sunt în concordanţă cu legislaţia. Un asemenea om trebuie să înţeleagă procesele şi fenomenele ce au loc în natură şi în societate“, a mai spus Chioran.

Ela  spus că prioritate zero este realizarea unei centuri de ocolire, nu neapărat podul peste Someş.

Dacă s-ar fi făcut atâtea poduri câte s-au promis, astăzi aveam autostradă pe Someş“, a punctat Chioran.

15 comentarii

 1. Dani Răspunde

  De asemenea candidti avem nevoie la Satu Mare si in toata tara. Buni profesionisti care si-a dedicat intreaga cariera pentru a sluji interesele cetatenilor. Mult succes d-le Eugen iar cei vizati de mesajul dvs.speram sa ia aminte

 2. Marcel Răspunde

  Acum câteva zile am văzut o emisiune despre cum se face administraţie în ţările din străinătate (primari, consilieri), anume aceştia sunt în slujba cetăţenilor şi nu invers cetăţenii în slujba lor. Pentru a tinde spre o asemenea administraţie avem nevoie de oameni care pot privi în ochi cetăţenii, de buni profesionişti care vor să-şi dedice cariera pentru a sluji, nu pentru a fi slujiţi. Mult succes d-le Chioran Eugen, vă susţin atât pe dumneavoastră cât şi pe cei care vor să fie cu adevărat în slujba cetăţeanului.

 3. lore si dan Răspunde

  il cunoastem de mult timp pe d-nul Chiorean, intr-adevar un om de o calitate si o conduita morala deoasebita. Il vom vota cu siguranta, avem nevoie de astfel de oameni si de un suflu nou .

 4. voicu Răspunde

  Cred în şansa unui candidat independaent de a obţine voturile necesare pentru un mandat de consilier municipal. Şi mai cred în şansa unui consilier municipal independent de a iniţia şi pune în practică proiecte benefice şi viabile pentru sătmăreni. Iar dacă un asemenea consilier are o experienţă în administaţie de zeci de ani, nu mai vorbim de şansă ci de ŞANSE. Multe. Din câte îl cunosc pe Eugen, sunt convins că o să le valorifice (şansele) cu maximă eficienţă. Spre binele nostru şi spre lauda sa. Doamne ajută!

 5. lblaga Răspunde

  Pina acum nu eram hotarita sa merg la vot.Se pare ca totusi mai sunt oameni credibili in acest oras…cred ca merita acordata mai multa sansa acestora.Succes dle. Chioran!

 6. Un vot Răspunde

  Parca aveati ceva “ghimpi” cu administratia locala prin Micro 14, legat de ceva parcare, stalpisori, o problema mai veche dar care nu va face cinste vis a vis de comportament si respect. Sper ca a fost un caz cu totul izolat si daca recunoasteti public despre ce a fost vorba va si votez!

 7. ion Răspunde

  Un profesionist care merita si trebuie votat.

 8. CHIORAN EUGEN Răspunde

  ,,Un vot”Nu pentru vot ci pentru adevar.NU CU ,,STALPISORII” AM AVT EU PROBLEME CI CU LOCUL AMPLASARII LOR.Nu vi se pare normal ca atunci cand vrei sa solutionezi un conflict sa asculti toate partile?

 9. observator Răspunde

  As obiecta ca mesajul candidatului – adica indemnul de retragere din cursa electorala a celor corupti si imorali – este o utopie. Niciodata cei vicleni nu se vor retrage de bunavoie. Aceasta sarcina ne revine noua, alegatorilor; daca stim cine sunt, celor lipsiti de principii morale sa nu le dam votul, indiferent de partidul din care fac parte.
  In rest, sunt de acord ca Eugen Chioran stie si poate sa reprezinte comunitatea ca om integru si priceput. Are votul meu.

 10. observator Răspunde

  Prefer citatul lui Orwell: “Oamenii care aleg politicieni corupți, impostori, hoți si trădători nu sunt victime, ci complici”.

 11. Ionel Buta Răspunde

  Candidatul independent domnul Eugen Chioran a fost si este un om corect si moral, nu a fost acuzat de fapte de coruptie. Este competent, exigent si un suflet mare pentru toti cei care i se adreseaza.A acumulat o mare experienta in domeniul administratiei, in domeniul social pe care doreste sa o puna in slujba cetatenilor.Apreciati un om valoros si acordatii votul Dumneavoastra pentru a va sustine proiectele si interesele cu multa competenta! Votati Eugen Chioran!!!!!!!!!!

 12. pcr Răspunde

  un activist comunist care nu a avut probleme de morala cand l-a preaslavit pe ceausescu. acum da lectii de morala in capitalism. nu ai nicio sansa. du-te acasa si-ti cheltuie pensia mare pe care o primesti pentru ca ai slujit comunismul care a nenorocit pe romani. daca ar fi existat tribunalul de condamnare a comunismului erai demult declarat incompatibil. punctul 8 de la timisoara.

 13. viorel Răspunde

  Epocile istorice trec. Vin altele. Oamenii rămân oameni, indiferent de epoci. Restul sunt profitori. Nici pentru aceştia nu contează epoca. Eugen a fost om, atât înainte de 1989 cât şi după aceea. Felicitări pentru curajul de a se implica în viaţa Cetăţii. Îi doresc succes şi mă voi deplasa la urnă doar pentru a-l vota!

 14. CHIORAN EUGEN Răspunde

  Domnule ,,p c r Dupa stil banuiesc cine esti. Nu e prima data. Cand te vei gandi ca esti dispus Scrie-ti numele si nu te ascunde dupa pseudonime. Nu poti tu sa-mi dai mie masura valorii. Invidia care se zareste din comentariul tau e pe fondul neputintei. In rest sanatate.

 15. ANTIcomunist Răspunde

  Integru? Un comunist nu poate fi integru! Un om care isi plaseaza odraslele in administratia publica este integru? Sau toata familia dvs este dedicata pentru binele comunitatii locale? Hai sictir!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.