Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

Candidații la Primărie convocați la o dezvatere pe teme economice. Patronatul Român, organizator

unprUniunea Națională a Patronatului Român (UNPR), organizează mâine, la Satu Mare, începând cu ora 11:00, în Sala Mică de Ședințe a Prefecturii, masa rotundă ”Viitorul primar al municipiului în dialog cu organizațiile patronale județene”. Sunt invitați să participe toți candidații la funcția de primar al Municipiului Satu Mare și reprezentanții organizațiilor patronale din județul Satu Mare.

Masa rotundă cu tema ”Viitorul primar al municipiului în dialog cu organizațiile patronale județene” are ca scop  realizarea unui dialog constructiv între candidații la funcția de primar al municipiului Satu Mare și organizațiile patronale din județ pe o temă de interes.

”Cu siguranță, atât o administrație locală cât și reprezentanții mediului de afaceri au, considerăm noi, în egală măsură, interesul ca economia municipiului să se dezvolte armonios în concordanță cu specificul economic al orașului, într-un mediu propice de afaceri. Birocrația redusă, facilități deosebite pentru cei care investesc, dialog permanent între administrație și organizațiile patronale sunt elemente importante pe care companiile le apreciază în mod deosebit”, se arată într-un comunicat de presă remis de UNPR.

Nu sunt admise dispute politice între candidați și nici discursuri electorale iar dialogul și întrebările vor fi strict legate de evoluția mediului de afaceri și a celui economic din municipiu.

Ordinea de așezare a candidaților pe locuri dar și cea în care vor intra în dialog va fi stabilită prin tragere la sorți, și fiecare candidat va avea 3 minute pentru a-și expune strategia de colaborare concretă cu organizațiile patronale și 2 minute pentru fiecare răspuns la întrebările puse de organizatori. Moderatorul are dreptul de a interveni atunci când candidații se abat de la tema de discuție sau depășesc limitele decenței și respectului față de adversari sau ceilalți participanți la masa rotundă. 

Cei care doresc să participe la această dezbatere pot confirma prezența la e-mail: [email protected], sau la telefon: 0261 769 285 și 0359/416 757.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.