Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Moartea patronului Hexi Pharma, anchetată de un procuror sătmărean

condrea2_1-465x390Dosarul privind accidentul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, în urma căruia omul de afaceri a decedat, va fi preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie și va fi anchetată de procurorul sătmărean Romulus Varga, scrie MEDIAFAX.

“Dosarul va fi preluat de Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, sub coordonarea domnului procuror Romulus Varga. Un procuror de la parchetul local s-a deplasat la faţa locului pentru a participa la cercetări. Autoturismul a fost ridicat şi dus la sediul IPJ Ilfov. Toata probele ridicate de la faţa locului au fost conservate”, a declarat Procurorul General al României, Augustin Lazăr, pentru MEDIAFAX.

Procurorul Romulus Varga, cel care va investiga accidentul în urma căruia a decedat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, este din Satu Mare, și este unul dintre magistraţii care se instrumentează dosarul privind zădărnicirea combaterii bolilor, în care societatea lui Dan Condrea a fost pusă sub învinuire.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, şi-a pierdut viaţa, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca, au anunţat surse din rândul poliţiştilor, accidentul fiind semnalat în jurul orei 19.30. Maşina condusă de acesta a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent încât bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit o victimă desfigurată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.