Ultima actualizare: azi, 12:50
Locale

Clădirile periculoase din Sătmar atentează la viața cetățenilor. O nouă bucată de tencuială a căzut pe trotuar (FOTO&VIDEO)

perete cosbuc1O nouă tragedie se putea întâmpla astăzi la Satu Mare. O bucată de tencuială de sub streașina unui imobil situat pe strada George Coșbuc s-a desprins și a căzut pe trotuar.

Doar pronia divină a făcut ca, în acel moment, la locul cu pricina, să nu se afle nimeni că altfel acum probabil am fi scris despre o tragedie.

Un sătmărean a sunat la 112, iar în urma acestei solicitări, la fața locului a ajuns Poliția Municipală și Poliția Locală care au împrejmuit zona periculoasă. 

De asemenea, la imobilul cu pricina au ajuns și pompierii cu autoscara care au dat jos tencuiala care sta să cadă pentru a evita orice pericol. 

Este al doilea imobil de pe care cade tencuiala în ultima perioadă după cel de pe Corso, unde, chiar în sâmbătă de Paști, a căzut pe trotuar un ornament de beton.

Autoritățile locale trebuie să ia urgent măsuri în ceea ce privește clădirile periculoase din municipiul Satu Mare, care, din câte se pare, nu sunt deloc puține. Aceste măsuri trebuie luate înainte de a se întâmpla vreo nenorocire, înainte ca un sătmărean să-și piardă viața. 

7 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  Sic transit gloria mundi.

 2. Cata Manelistul Răspunde

  POLITIA LOCALA-POLIȚIA PULII!!!

 3. Dragon Răspunde

  E drept, Coica mișcă lucrurile în Sătmar! Astfel, mai cade câte un balcon sau un acoperiș!
  PSD aproape (de) oameni!

 4. Sătmărean Răspunde

  Coica este iresponsabil pentru faptul că nu a luat măsuri prin care să preîntâmpine nenorociri cauzate, printre altele, de clădirile aflate în stare avansată de degradare.

 5. Observator Răspunde

  Asemenea aspecte ar trebui semnalate de poliţiştii locali. Fiindcă tot umblă în echipă de doi, ar putea fi “cu ochii în patru”, iar cel cu mapa să facă adnotări.

 6. ardelean Răspunde

  Devine marca inregistrata a la Dorel de Satu Mare…., gropi, praf, militie locala care blocheaza strazi…si cladiri care se prabusesc. Mai deunari, o echipa de mesteri cu masini antice cu numere de ungaria spargeau a treia oara, in decurs de 10 zile, asfaltul de pe 1 Decembrie sa carpeasca munca facuta. Mai ramene sa se inunde parcarile private de pe L. Blaga si e tabloul complet.Ma tem ca, este ultimul primar ne-UDMR din viitorii 20 de ani.

 7. ardelean Răspunde

  Adnotari….ma tem ca, bokterii locali nu stiu nici macar ce inseamna cuvantul asta, dariminte sa-l puna in practica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Arheologii au făcut o descoperire de senzație la Carei. Ce semnifică asta (FOTO)

Cea mai veche monedă din regiunea Careiului, piesă ce atestă începutul economiei monetare în regiune, pe parcursul sec. III-II î....

Închide