Ultima actualizare: azi, 16:12
Locale

Competiție de minifotbal pentru deținuți la Satu Mare

detinutiMarţi, 17 mai 2016, în Sala Sporturilor „Ecaterina Both” din Satu Mare a avut loc Competiţia interpenitenciară de mini-fotbal pentru deţinuţi Cupa Sătmarului – Ediţia I, cu participarea unităţilor penitenciare din regiunea de Nord–Vest (Penitenciarele Satu Mare, Baia Mare, Bistriţa, Gherla şi Oradea), la care s-a alăturat, ca invitat, echipa Liceului cu Program Sportiv Satu Mare.

La finalul competiţiei, echipa câştigătoare a Campionatului a fost  desemnată formaţia Liceului cu Program Sportiv Satu Mare. Locul 2 a fost ocupat de Penitenciarul Bistriţa, iar locul 3 a fost câştigat de Penitenciarul Satu Mare. Pe locul 4 s-a situat Penitenciarul Baia Mare. Premiul „Fair-play” a fost câştigat de echipa Penitenciarului Oradea, iar cel mai bun portar al competiţiei a fost desemnat un sportiv de la Penitenciarul Gherla.

Prima ediţe a Campionatuluide mini-fotbal pentru deţinuţi-Cupa Sătmarului s-a derulat într-o atmosferă de fair-play şi a avut ca scop dezvoltarea spiritului competitiv şi a abilităţilor sociale ale persoanelor participante.

Activitatea face parte din planul anual de activităţi a Penitenciarului Satu Mare pentru anul 2016 şi a fost organizată prin grija Serviciului Educaţie şi asistenţă psihosocială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.