Ultima actualizare: azi, 22:17
Locale

Concurs ISU între prichindei la Satu Mare. ”Focul între pericol şi joacă” (FOTO)

concurs ISUŞi în acest an, pompierii au susţinut şi sprijinit etapa judeţeană a concursului „Focul între pericol şi joacă”, organizat de către Grădiniţa Voinicelul din Satu Mare, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al Judeţului Satu Mare şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean. Aceaste întreceri sunt dedicate copiilor care vor să cunoască mai multe despre impactul situațiilor de urgență asupra oamenilor și a mediului, precum și celor care doresc să-și depășească propriile limite în ceea ce privește pregătirea fizică.

Astfel, în cursul zilei de astăzi, începând cu ora 10:00, în curtea grădiniţei organizatoare, echipele de copii ale grădiniţelor din judeţ, s-au întrecut pe parcursul mai multor probe specifice situaţiilor de urgenţă. Concurenţii au trebuit să arate că şi-au însuşit informaţiile teoretice referitoare la măsurile de apărare împotriva incendiilor şi că au abilităţile practice şi fizice necesare parcurgerii probelor.

Surpriza din partea pompierilor a venit la sfârşitul competiţiei, când tinerilor li s-a permis să folosească furtunul de refulare, dar şi unele materiale din dotarea maşinii de intervenţie a salvatorilor, ulterior urmând a fi  premiaţi în funcţie de rezultatele obţinute la concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.