Ultima actualizare: ieri, 21:33
Locale

Dedeman anunță când deschide magazinul din Satu Mare. Stadiul lucrărilor la noul magazin (FOTO)

dedeman satu mare2Conducerea Dedeman, prin vocea președintelui companiei, Dragoș Paval, a făcut cunoscut când va fi inaugurat magazinul care în prezent se construiește la Satu Mare.

”În prezent avem în construcție două magazine,la Satu Mare și Oradea, pe care le vom inaugura până la finalul lunii august. În același timp, avem în curs de autorizare mai multe magazine, pe care vom începe să le construim odată cu obținerea Autorizației de Construcție”, a declarat, pentru Wall-Street.ro, președintele Dedeman, Dragoș Paval.

Între timp, magazinul de la Satu Mare prinde contur, așa cum se poate vedea și în fotografiile alăturate. Corpul central al clădirii marelui magazin a fost ridicat, și se lucrează intens la amenajările interioare, exterioare și la acces.

Totodată, și campania de recrutare personal pentru magazinul Dedeman din Satu Mare se apropie de final, fiind selectați cea mai mare parte a viitorilor angajați de aici. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Tour de Tur XI a atins noi recorduri! (FOTO)

Depresiunea și Dealurile Oașului, precum și Câmpia Turului au reprezentat locul de desfășurare a ediției de anul acesta a Tour...

Închide