Ultima actualizare: azi, 12:16
Locale

Donaţii din Germania pentru Caritas Satu Mare

autoAsociaţia Rumänienhilfe Emmerting din Germania sprijină de mai mulţi ani Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare prin diferite transporturi de ajutoare umanitare.  Fondatorul şi conducătorul acestei asociaţii, Raimund Said, în luna mai, a făcut din nou o vizită în România şi cu această ocazie a donat Organizaţiei trei autoturisme second, în stare foarte bună. Pe unul dintre aceste autoturisme el însuşi l-a condus din Germania până în Satu Mare.

Autoturismele vor fi utilizate în cadrul centrelor de îngrijire la domiciliu, în locul autoturismelor deja învechite ale căror costuri de reparaţii sunt destul de mari. Scopul acestor donaţii este de a uşura activităţile de zi cu zi a acestor centre, care în număr de 9, oferă servicii sociale şi de îngrijire pentru peste 1000 de persoane.

Totodată cu prilejul vizitei, pentru a veni din nou în sprijinul beneficiarilor, Raimund Said a adus şi alimente de bază.

Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare doreşte pe această cale să mulţumească lui Raimund Said atât pentru donaţia făcută recent, cât şi pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.