Ultima actualizare: azi, 18:34
Locale

Dorel Coica: Am reabilitat parcări, piețe, școli. Scurt bilanț după primul mandat

dorel coica primarDragi sătmăreni,

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată în acești 4 ani. Împreună am reabilitat drumuri, școli, parcări, am creat spații de joacă și am reamenajat parcuri, am încurajat excelență în educație și sport.  Am finalizat proiecte. Echipa de specialiști desfășoară și va implementa proiecte noi prin axele de finanțare, deschise în intervalul 2014-2020.

Am început cu încrederea voastră în 2012, ca o comunitate unită. Haideți să continuăm împreună dezvoltarea municipiului Satu Mare.

Proiecte finalizate și în curs de desfășurare:

Parcări și transport public

Finalizate:                                                          În desfășurare:

– 2676 locuri de parcare                             – 4342 locuri de parcare

– 23 stații de autobuz                                   – 76 stații de autobuz

– 20 automate de bilete                              – 12 automate de bilete

– 32 parcometre                                              – 20 parcometre

Reabilitare termică blocuri

Finalizate – 908 apartamente                     În desfășurare – 295 apartamente

Centrul vechi: 154 apartamente                Aprobate – 1341 apartamente                 

Cartier: 134 apartamente

Drumul Careiului: 122 apartamente       

B-dul O. Goga: 199 apartamente            

Proiecte finalizate

– Reabilitarea Teatrului de Nord

– Casa Meșteșugarului

– Centrul tehnologic de Inovare și de Afaceri

– Centrul Multifuncțional ”Alter Ego”

– Reabilitare a 22 de străzi

Modernizare piețe agroalimentare

Finalizate – 4 locații (Piața Carpați I, Piața Micro 17, Piața Someș, Piața de Vechituri)

În desfășurare – 2 locații (Piața Mică, Piața Mare)

Reabilitare străzi și trotuare

Finalizate:

– 166.000 mp străzi

– 81.000 mp trotuare

– drumul Sătmărel reabilitat prima oară după 40 de ani

Învățământ

Finalizate – 26 unități (Colegiul Național D-na Stanca, Școala Avram Iancu, Școala Ion Creangă, Școala Bălcescu-Petofi)

Amenajare spații de joacă și parcuri

Finalizate                                            În desfășurare

– 21 spații de joacă                          – 23 de spații de joacă

– 2 terenuri minifotbal                  – 1 teren de minifotbal

Vă mulțumesc,

Primarul tuturor sătmărenilor

Dorel Coica

124 comentarii

 1. Gunoiule Răspunde

  Gunoiule ai facut mai tot in ultima vreme ca vin alegerile. Chiar asa prosti ne credeti ? Sa va fie rusine !!

 2. observator Răspunde

  Minciuni!!! Orasul arata ca dupa razboi.

 3. satmarean Răspunde

  Piata din Carpati 1 facuta in jurul unui WC public. Mare realizare a administratiei Coica.

 4. cineva Răspunde

  Eu il cred ca a facut! Dar in care oras? Ca in Satu Mare nu se vede nimic!!

 5. Delia Răspunde

  M-am saturat de minciunile tale! Nu mai votez Coica!

 6. Juno Răspunde

  7 oameni pictau zebra in centru de Florii pe o strada crapata si denivelata. 5 se uitau cum ceilati 2 lucrau. Pe trotuar oamenii mergeau cu flori la biserica. Asta e administratia Coica …circ..ne facem ca lucram sa dea bine la popor.

 7. Ion Răspunde

  Din cauza administratiei Coica, Satu Mare e de risul curcii.

 8. Anca Răspunde

  Pe energiei ati reabilitat drumul pe apa. Cum sa reziste?Rusine Coica!

 9. nimicuri Răspunde

  pune alaturi de aceste marete realizari pe care le prezinti total apoi defalcat incat sa dea mai mult si contractul pe care l-ai incheiat cu satmarenii la inceputul mandatului.nu bate nici 10% din ce ai insirat acolo.cozma care este avocat dar si ceilalti candidati ar trebui sa-ti faca plangere penala pentru inselaciune ,acel contract a produs efecte juridice,ai fost ales primar ca urmare a minciunilor insirate in el.

 10. cineva Răspunde

  Piata Somes nici nu e predat, dar acoperisul nu e bun, in timpul ploilor curge apa inauntru!

 11. Hagi Răspunde

  Dar de ce nu zice nimeni ca a marit taxele si impozitele…si ca de fapt NOI cei din SM am platit pentru salariul lui Coica si pentru dezastrul din oras. A taiat copaci, a distrus piste de biciclete sa poata sa-si parcheze salvarile in fata cabinetelor. Acum zac parasite ca dupa bombardament.

 12. Alex Răspunde

  Ti-ai reabilitat masina si cabinetele pe persoana fizica hotule. mai ai tupeu sa minti pe toata lumea? esti o rusine pentru satmareni

  • Unu' Răspunde

   Ai uitat sa scrii ca a FURAT pista de biciclete si spatiul verde din jurul acesteia, si a transformat-o in parari pentru cabinetele lui, fara licitatie publica (prin atribuire directa catre firma de casa, tehnic asist botosani, care mulge bani de la buget!), fara acord de mediu dar mai ales, FARA CONSULTARE PUBLICA!!!!!

 13. Cristi Răspunde

  Cu ce te lauzi fraiere?Pentru toate astea vor plăti cetățenii si le-ai facut dîn bani publici sau prin finanțare..Parcări, piețe,izolări,drumuri… Doar tu nu plătești pentru parcările din fața cabinetelor.Marș afară din Satu Mare,ia-ți labele de pe orașul nostru!

  • Emilia Vancea Răspunde

   Eu ii multumesc domnului primar pentru ca nu a lasat de izbeliste nici scoala Balcescu Petofy! La inceput am crezut si eu ca o face doar pe cea din Micro 16 si gata. Dar uite ca nu a fost asa.Mi a demonstrat exact contrariul si pentru asta am sa-l votez!

   • carcotas Răspunde

    Pai daca ti-a demonstrat contrariul trebuie sa-l votezi!Si noua ne-a demonstrat multe lucruri contrare asa ca nu-l vom vota.

 14. sm Răspunde

  Cele de mai jos au fost incepute cand primarul era Ilyes si toate proiectele au fost aprobate si finantate.

  Proiecte finalizate

  – Reabilitarea Teatrului de Nord

  – Casa Meșteșugarului

  – Centrul tehnologic de Inovare și de Afaceri

  – Centrul Multifuncțional ”Alter Ego”

  – Reabilitare a 22 de străzi

  Daca se ia in calcul ca si realizare si automatele de bilete autobus atuncea vai de voi. Mai enumerati si cate cosuri de gunoi si banci ati montat si trecetile la mari realizari.

  • Qck Răspunde

   N-o fi Coica un exemplu de urmat, este chiar departe de adevar, dar cad ca sunt si unii care mananca rahat in cantitati industriale pe aici. Vezi doamne proiectele erau facute de Ilies, inainte. Primar mai inexistent precum Iles n-am vazut in viata mea. Sa stai atata amar de ani in fotoliul de primar si sa nu faci nimic… asta da performanta. Daca ai avea doua albume de poze: unu cu SM la investirea lui Iles si unu la descalecare… singurul lucru schimbat ar fi fost norii de pe cer si eventual anotimpul. In rest nu s-a intamplat nimic.

  • Mary Răspunde

   A reabilitat si strazile din Curtuius doar pe hartie.

 15. Primarul Răspunde

  Dragi Sătmăreni.Asta a fost bilanțul primului și ultimului meu mandat.Doar atâta am putut…Mulțumesc ca m-ați suportat 4 ani.

 16. Vasile C. Răspunde

  M-am intâlnit întâmplător cu Coica Dorel in postură de candidat la primărie şi m-a intrebat ce astept de la viitorul primar.I-am răspuns că aştept să facă lucrurile care se pot face fără bani.L-am lăsat năuc in strada iar acum pot spune ca nu numai că n-a făcut acele lucruri dar şi câte le-a făcut le-a făcut scumpe,le-a făcut prost si inutile unele dintre ele.Exemple:1.Modernizarea pieţii din CI-inutilă,acolo nu vinde practic nimeni.De ce n-a făcut nişte cabinete medicale pt. populatia imbătrânită din CI?2.Parcările:s-au spart platforme betonate viabile fără nici un sens generând costuri absurde la un buget şi aşa sărac.De ce parcarea de la Tei a putut fi reabilitată cu un simplu strat de asfalt iar cea de lângă Bl.CU20,CU22,CU24 a trebuit să fie spartă?Simplu,pentru a justifica încasări de bani(pt. cea de la Tei nu v-a picat fisa!).Unde nu sunt idei,strici şi reconstruieşti.Jenant!Zona verde a fost compromisă in mare parte păstrând corcoduşii inestetici şi generatori de mizerie iar cei ornamentali au fost zdreliţi în ultimul hal.Resturile de moloz au fost aruncate in perimetrele de viitor spaţiu verde.Aici se puteau face lucruri pe gratis:stabilirea oportunităţii lucrărilor,minimalizarea costurilor prin negociere documentată,supravegherea lucrărilor,protejarea spatiilor adiacente,scoaterea corcodusilor şi inlocuirea lor cu arbori ornamentali etc.,adica lucruri de GOSPODAR,ceea ce nu e cazul.
  3.Reabilitările de străzi:-Unele dintre ele au fost făcute deşi se ştia că urmează inlocuirea conductelor iar trotuarelor li s-a dat o inclinaţie care te deranjează pur şi simplu la mers (vezi str. Ganea si M16 de unde au curs plângeri in ziarele locale).Prea mare!!4.Viziunea metropolitană a oraşului:-N-am uitat cum s-au introdus zeci de hectare in intravilan fară a li se cere beneficiarilor să introducă utilităţile cum vă dădea dreptul L350 să o faceţi,cu toate intervenţiile mele.Se făcea o dezvoltare coerentă nu haotică.Interesele sau lipsa de viziune au dictat altfel.5.Comunicarea cu cetăţeanul a fost practic anulată după desfiinţarea platformei respective de pe site-ul primăriei.Primarul Coica nu dezbate cu nimeni,nimic, nici măcar in campania electorală(înafară de Csongor).6.Limbajul de desconsiderare a tuturor pe criterii politice,etnice a devenit la ordinea zilei.A avut dreptate Illyes când se temea de aceste lucruri la predarea mandatului…..etc,etc,etc,aveţi prea multe realizări să le mai pot enumera.

  • Fara Cap Răspunde

   Foarte adevarat! Cred ca la locurile de parcare intra si cele din centru unde a trasat 2 dungi pe asfalt.

   Coica de cand ii Piata de Vechituri piata agroalimentara? Aia trebuia de mult dezfintata 50% sunt numai furaciuni pe acolo.

   Si cu strazile ii tare, se vede cat de mult a facut. Suprafata strazilor ii dublul suprafetei trotuarleor. Esti penibil.

 17. Bogdan Răspunde

  Vai de steluta ta! Nu ti-e rusine sa iesi in presa cu astfel de magarii? Ai facut un mare fas pt satmareni, pt rine cred ca ai tras o groaza de sfori

 18. satmarean Răspunde

  Bilant subtire.

 19. satmarean Răspunde

  Bogracsul de Ziua Familiei nu este trecut pe lista de realizari?!

 20. observator Răspunde

  Asfaltările pe ploaie nu sunt realizări demne în a fi trecute în bilanţ?
  E foarte greu să vezi așa ceva și să nu reacționezi. Nu e vorba de a ataca o persoană, ci de a afirma răspicat că astfel de practici sunt de neiertat. Nu așa se gospodărește un oraș. Nu se poate să asfaltezi în pripă, pe ploaie, inutil așadar. Și, probabil, și la prețuri exagerate.

 21. Ivana Răspunde

  Fabulaţii!!!

  • lumi Răspunde

   Deloc! Dumneata stii ca strada Crivatului a vazut asfaltul pentru prima data pe vremea lui Coica? Stii ca strada Orientului la fel? Si multe alte strazi din spatele unui cartier de blocuri care au asteptat sa fie asfaltate si ele sa poate fi denumite strazi. Stii ca eu ,atunci cand ploua nu puteam sa ies in strada din cauza noroiului? Atunci cum poti sa -mi zici mie ca sunt fabulatii! Omul asta chiar merita votat in continuare.

 22. Sătmărean Răspunde

  Trotuarele distruse, drumurile pline de gropi, spaţiile verzi neîntreţinute nu fac parte din noianul de realizări ale lui Coica?

  • satmarean. Răspunde

   Drumurile au avut si vor avea gropi . El a reparat dezastrul altora . La asta v-ati gandit? Iar spatiile verzi chiar arata a spatii verzi de cand Coica e primar. Pai inainte nici nu aveam unde sa ies cu copilul la plimbare in Micro 16!Sustin si votez Coica!

 23. Locatar Răspunde

  Multumim pentru parcare de pe Ostrovului, dar mai tare va multumim pentru iarba netunsa si pentru containerele puse la 3 pasi de scara blocului17.. Mii de multumiri!!! Rusine Coica!

 24. Florin Răspunde

  Coica ne-a distrus orasul.Satu Mare este una dintre “portile de intrare” in Romania. Ar trebui sa avem un oras placut, prietenos pentru a nu speria turistii care ne viziteaza sau tranziteaza!

 25. Dan Răspunde

  Drumurile in oras si curatenia in special pe strazi ii jalnica Florisalul nu isi face treaba cum trebuie ar trebui Desfiintati cu totul si adus o firma serioasa care sa aiba masini sa curete strazile nu cu maturoaie asta ar trebui sa faca un primar serios sa fie european nu cu vorbe si cu fapte.

 26. Alex Răspunde

  Coica ne-a dezamagit.

 27. Codrin Răspunde

  Ghetoul de la Lacul Cubic nu e o realizare a lui Coica?
  E ciudat totodată faptul că, de la oribila crimă din 2013, presa locală pare să fi abandonat subiectul acelui loc ruşinos pentru Satu Mare.

 28. Liberalul Răspunde

  AL TREILEA POD – PREA ÎNDEPĂRTAT PENTRU PRIMARUL COICA

  Sunt pur şi simplu stupefiat de lejeritatea cu care primarul Coica tratează această nereuşită gravă a mandatului său. Mai mult, domnul Coica parcă încearcă să transforme într-un fel de victorie acest eşec major, continuându-şi tirada promisiunilor electorale.

  “Dacă terminăm această licitație până în iunie mă ocup eu de obținerea finanțării pe la ministere, peste tot. Să vedem de unde aducem bani. Dacă nu, rămâne în sarcina viitorului primar, adică tot eu”, ne spune domnul Coica.
  Dezamăgitor, domnule primar, trist şi dezamăgitor. Orice edil şi orice om politic onest ar fi plecat capul dacă s-ar fi confruntat cu un asemenea eşec. Sau chiar ar fi plecat de tot.

 29. Zeus Răspunde

  COICA, PROMISIUNE CU REPETIŢIE: 1000 DE LOCUINŢE SOCIALE

  Primarul Coica, într-un elan al generozităţii de campanie, promite, ca în 2012, construirea a 1000 de locuinţe sociale.
  Însă cele 1000 de locuinţe sunt doar o promisiune electorală, exact ca acum 4 ani, când era anunţat exact acelaşi proiect.
  Vreme de 4 ani, primarul Coica n-a reuşit nici măcar să găsească terenul pentru locuinţele promise.

 30. Dascal Răspunde

  Oare prioritatea municipiului este multiplicarea serviciilor sociale, asa cum doreste Coica, sau dezvoltarea economică, dezvoltare care, prin ea însăşi, rezolvă şi problemele sociale? Rusine, Coica!

 31. Informatorul Răspunde

  Ce ne promitea Dorel Coica in 2012…
  “Stiu ca vi s-au promis multe, inclusiv inchiderea cu termopane a pietei si ca nu s-a realizat nimic. Vreau sa asigur conditii de comert civilizat in pietele satmarene si sustinerea producatorilor pentru valorificarea produselor in mod direct, fara intermediari, astfel incat satmarenii sa plateasca pretul corect pentru acestea”– Dorel COICA, 2012

 32. Horea Răspunde

  Avem un oras cenusiu, neprietenos,iar asta e munca de un mandat a primarului Coica.

  • horia Răspunde

   Neprietenos esti dumneata ca scrii asemenea aberatii.Orasul asta chiar a prins culoare de 4 ani incoace multumita lui Coica.

 33. Sidonia Răspunde

  Dorel Coica, ne-am pierdut increderea in tine. E timpul sa pleci!

 34. Ghita Răspunde

  A trecut ca realizari si ceea ce a visat.

 35. nicu Răspunde

  Din 18 comentarii niciunul favorabil.S-au terminat banii ptr postacii PSD-Coica?Sau si-au dat seama ca batalia e pierduta si nu mai irosesc banii pe postaci?Coica AMR 16 zile.

  • satmarean Răspunde

   Numai orbii pot sa-si inchipuie ca bilantul lui Coica este real.

  • dan Răspunde

   Va e frica de Coica , de aceea scrieti aici verzi si uscate despre el! Va arde acum la degete! Oricum ,2,3 prefacuti nu fac cat tot electoratul!Coica primar!

 36. satmarean Răspunde

  Parcarile de la cabintele Coica nu sunt realizari?!

 37. Mirela Răspunde

  Ne-am saturat de dezordinea din oras. Sa plece Coica!

 38. Liberal Răspunde

  Despre ce specialisti vorbesti, doctore? Despre Babut, city-managerul , angajat ilegal, fara concurs, in prima instanta, la propunerea lui Stef.

 39. Tudor Răspunde

  Nici macar siguranta populatiei nu a realizat-o, domnul Coica. Oameni agresati in buricul orasului, crime …

 40. Radu Răspunde

  Promisiuni desarte…
  Dr. Dorel Coica și-a prezentat ”Programul pentru Satu Mare” in 2012…
  ”În programul meu pentru Satu Mare am prevăzut crearea unui fond de dezvoltare din veniturile Primăriei care să fie dedicat proiectelor care conduc la crearea de locuri de muncă în municipiul Satu Mare. La fel de important este și atragerea de investitori prin oferirea de facilități direct proporționale cu valoarea investiției și cu numărul de locuri de muncă create. Construirea de locuințe ieftine pentru tineri, chiar dacă am fost criticați de alți candidați, este un lucru necesar pentru municipiul Satu Mare. Acest proiect funcționează cu succes la Constanța, unde a fost pus în aplicare de primarul Radu Mazăre. Izolarea termică a blocurilor este un alt punct extrem de important din programul meu precum și al USL pentru Satu Mare. Primăria va realiza o schemă progresivă de finanțare a lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor, prin raportare la veniturile locatarilor. Cu acordul proprietarilor, Primăria va încheia parteneriate cu întreprinzătorii privați care, în schimbul mansardării teraselor, vor realiza izolarea termică în regim gratuit. Un asemenea proiect de mansardare funcționează cu succes la Baia Mare și Zalău. Nu este o rușine să preluăm proiecte care în alte orașe și zone ale țării funcționează și să căutăm soluții pentru a le aplica și la Satu Mare”, a declarat dr. Dorel Coica.

  Totodată, dr. Dorel Coica a făcut referire și la primele măsuri luate de Guvernul Ponta în ceea ce privește reîntregirea pensiilor și salariilor deoarece ”USL face ceea ce promite și promite ceea ce poate să facă”, a conchis candidatul USL pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare.

  În luarea de cuvânt profesorul Ioan Pop s-a referit la discrepanța care există între cererea pieței sătmărene cu privire la locurile de muncă și oferta școlilor sătmărene. ”Atunci când vom lua Primăria, și îl vom avea primar pe candidatul nostru dr. Dorel Coica, va trebui să acordăm o atenție deosebită educației. De asemenea, vom avea grijă de centrul istoric al orașului. Satu Mare are o arhitectonică deosebită dar nu este pusă în valoare. Vorbesc aici de clădiri cu o mare încărcătură istorică precum: Teatrul de Nord, Filarmonica sau Hotelul Dacia. La acesta din urmă există probleme mari. Nu vom uita nici asociațiile culturale din Satu Mare care trebuie introduse în circuitul cultural național”.

  Dr. Dumitru Fanea s-a axat pe necesitatea unei secții de cardiologie intervențională deoarece ”noi aici la Satu Mare nu putem trata un infarct, spre exemplu. Dacă apare un asemenea caz, trebuie să chemăm elicopterul și atunci, scapă cine poate. Ne vom implica în înființarea unei asemenea secții”.

  Szmutku Kinga și Szilagyi Eniko au vorbit despre numeroasele proiecte adresate tinerilor și problemelor cu care aceștia se confruntă și care se regăsesc în programul dr. Dorel Coica, motiv pentru care au ales să se alăture USL Satu Mare.

 41. Sătmărean Răspunde

  În 2012, Coica a promis locuri de muncă, locuințe ieftine și izolarea termică a blocurilor, asta în trei puncte esențiale. Pe lângă astea, spune așa: 1044 de locuințe sociale realizate direct de către Primărie în parteneriat public privat, la costuri de producție. Mă întreb unde sunt! Termoizolarea blocurilor de locuință din municipiul Satu Mare. Eu știu doar trei blocuri care au fost izolate termic, eu alte blocuri nu știu în Satu Mare, deși domnul Coica promitea termoizolarea blocurilor în cel puțin două, trei cartiere, unde populația este foarte numeroasă. În continuare, facilități pentru investitori, atragerea investitorilor prin oferta de facilități, sursa de finanțare bugetul local, care veșnic este gol. Revigorarea Parcului Industrial Sud, universitate de joburi, acces egal al cetățenilor români și maghiari la noile locuri de muncă, păi care ar fi alea… nu știu! Dar s-ar putea ca cetățenii maghiari să le știe, că românii nu prea cred. Satu Mare IT Valley, ne promitea domnul Coica, bine că nu e Silicon Valley. Parc Informatic în Satu Mare pentru producție de software, pentru piețele din Vest. Primăria se va implica în garantarea creditelor, oferirea de asistență tehnică și financiară și promovarea produselor companiilor de soft pe plan extern. Hai să fim serioși, nu au fost în stare să repare trotuarul din fața Muzeului, facem softuri și IT.

 42. Stelian Răspunde

  A uitat de locul de joaca de pe Careiului,langa fabrica de paine, fara un gard de protectie, chiar daca se afla langa sosea. Ce specialisti a avut Coica?

 43. Georgiana Răspunde

  Nu ne duce cu zaharelul, domnule primar!

 44. satmarean Răspunde

  Nici macar cosuri de gunoi stradale nu ne-ati pus. De ce va laudati cu realizari, daca nu ati facut nici macar chestiuni elementare?

 45. pacient Răspunde

  Ar fi bine sa va reabilitati atitudinea fata de satmareni si sa va vedeti de munca de medic!

 46. Daniel Răspunde

  Nu va e rusine sa ne mintiti cu cifrele astea?

  • Daniel Răspunde

   Sunt lucruri realizate de el pentru acest oras! Nu sunt minciuni !Da cine credeti ca va mai crede toate balivernele scrise pe aici! Traim in Satu Mare si am vazut si vedem ce se intampla! Cum poti sa zici ca e minciuna anveloparea blocurilor cand eu locuiesc intr un asemenea bloc!

 47. Anca Răspunde

  Continuati-va proiectele, dar in alta parte!Satmarenii au vazut cat de “competent” in domeniul administratiei publice locale sunteti.

 48. Coi ca El Răspunde

  Dorele !!!
  Spune urmatorul banc, ca la asta am ras destul :)))))

 49. nicu Răspunde

  Coica Dorel sper ca citesti comentariile si incepi sa-ti dai seama cat sunt de multumiti satmarenii de prestatia ta din ultimii 4 ani.Din 52 de comentarii ai zero favorabile.

  • figaro Răspunde

   Nu se agita primarul pentru comentariile astea penibile, pentru ca stie ca sunt postate de 2-3 postaci, care acum jubileaza la faptul ca au reusit performanta de ase face de rahat, postand aceleasi chestii sub diferite pseudonime dorind sa creeze aparenta ca primarul e contestat. E si asta un job, ce sa zic!!!

   • Adam Răspunde

    Ai dreptate, Coica poate nu fi contestat doar de niste postaci. Un om de rand nu-l poate contesta ca nici nu a facut nimic. O realizare poate fi contestata din diverse motive si din mai multe puncte de vedere. Lipsa totala a realizarilor e foarte greu de disputat sau de contestat. Ce rau poti sa spui despre ceva ce nu exista?

  • larisa pop Răspunde

   Suntem asa de multumiti incat o sa l votam inca un mandat!Vorbeste in numele tau ! Succes,domnule Coica!Eu ,fiind studenta in alt oras, nu vin prea des acasa, dar de cate ori am venit am vazut cate ceva nou in acest oras si va multumim pentru tot!

 50. M Răspunde

  Vai de capul PSD-ului, doar atat ati reusit sa faceti? Dar de ce nu scrieti cate blocuri ati izolat, aaaa nu ar da bine mai bine scrieti pe apartamente. Oameni buni, Coica ne crede prosti. Votati-l daca va place asta.

 51. mirela Răspunde

  🙂 Se agita isteric postacii! FELICITARI COICA NUMAI ORBII NU VAD LUCRURILE FACUTE! Mai multe decat altii in 20 de ani. De data asta TE VOTEZ!

  • postac Răspunde

   La ora asta trebuia sa fii in pat nu in fata calculatorului dar vad ca te mananca grija,sau n-ai somn.

 52. M.M Răspunde

  Al 3-lea pod peste Somes unde e?Ar trebui sa fim deja la constructia celui de al 4-lea. Zi de zi ma enervez cand stau la cozi infernale (si din ce in ce mai lungi)Creste poluarea in oras,creste consumul de combustibil,devenim stresati dar mai grav e ca imi mancati din viata in fiecare zi 10-15-20-30 min.Atunci va pomenesc pe toti primarii….unu mai breaz decat altul.Nu vreau ziua orasului,nu vreau ziua judetului,nu vreau borduri,nu vreau zebre vopsite in rosu,nu vreau panselute VREAU UN POD(nu trebuie sa fie asa inalt,la un nivel cu digu si ar fi minunat sa fie cu 3 benzi pe sens)Sper sa intelegeti ca un POD e prioritatea O ptr acest oras.S-ar putea sa nu mai rezist la batjocura asta si am sa incep sa claxonez cat timp stau la coada.

  • gyuri Răspunde

   Sigur o sa fie si podul ca ce a zis la noi tot a facut pana acum. Dar eu intreb ca cine s-a mai gandit macar sa faca inca un pod inafara de el? Nimeni ! Asa ca eu tot pe Coica votez ca stiu sigur ca va face ce a inceput!

 53. Griga Răspunde

  Dar despre realizările în asociere cu Enico Glodean nu prezinți nimic; afacerea tractorasul, etc.

 54. Ionut Răspunde

  Felicitari d-le primar Coica !!! Tot ceea ce a-ti scris in bilant se vede ! trebuie sa fii orb ca sa nu vezi ! Lasati-i pe postaci sa se agite, atata pot !!! :-)))

 55. Ciprian Răspunde

  Bravo Coica !!! Chiar daca nu ai facut tot ce ai promis in 2012, ai facut mai mult decat toti primarii de pana acuma la un loc ! Ai votul meu cu siguranta !

 56. George Răspunde

  Votez Coica !!! Ai sprijinul nostru, al celor multi si postacii sa moara de ciuda !

 57. Un functionar Răspunde

  Bravo d-lui primar Coica si intregii echipe !!! Cel putin pe linie de invatamant a reabilitat termic si modernizat 26 de unitati de invatamant , ceea ce nu a facut nici un primar de pana acuma. Nici unul nu a dat doi bani pe educatie ! mult iubitul vostru primar Ilyes( un gunoi impreuna cu gunoiul de Kereskenyi ) au avut grija doar sa retrocedeze tot ce era Bisericilor . Rusine !!!!

 58. Adi Răspunde

  Se agita isteric postacii!:-) FELICITARI COICA NUMAI ORBII NU VAD LUCRURILE FACUTE! Mai multe decat altii in 20 de ani. De data asta TE votez !

 59. Vlad Răspunde

  Doamne da ce histerici sunt postacii astia ! chiar am urmarit postarile lor, toate vin unul dupa celalalt la interval de cateva minute….eu cred ca este vorba despre un singur postac frustrat si care trebuie sa fie foarte bine platit ca sa indruge atatea prostii ! :-))) SUCCES COICA, TE VOTAM !

 60. Serban Răspunde

  Auzi mai afaverea tractorasul, cabinete, masini reabilitate….voi haterii chiar nu aveti nimic solid pe bune doar niste barfe soalacite care tot voi le-ati inventat
  Pnlistii astia care numa sa se plimbe din floare-n floare

  • Gâgă Răspunde

   Câte clase ai?Eşti varză la gramatică,nu inţeleg ce vrei să spui.Propoziţiile tale n-au verb,ne laşi pe noi să ghicim ce ai în scăfârlie?

 61. Marius Fedorca Răspunde

  Stati linistiti dragi postaci ca nu se agita primarul Coica pentru comentariile astea penibile, pentru ca stie ca sunt postate de 2-3 postaci, care acum jubileaza la faptul ca au reusit performanta de a se face de rahat, postand aceleasi chestii sub diferite pseudonime ca sa dea impresia ca primarul e contestat. E si asta un job, ce sa zic !!!:-)

 62. Madalina Răspunde

  Ati facut mai multe ca altii,va sustin in continuare!

 63. laurentiu Răspunde

  Stef si Silaghi s-au laudat cu pod si centura(nu are rost pod FARA centura!). Podul nu se poate face din BUGETUL propriu!

 64. Vasile Răspunde

  Dragi Sătmăreni, din păcate nici unul dintre candidați nu este corect cinstit și cu onoare, așa că nu are rost să vă agitați, cu respect.

 65. Un cetatean Răspunde

  Felicitari d-le primar Coica ! Eu stau in micro 16 si va felicit ca a-ti avut curajul de a debarasa cartierul de garaje si de focar de infectie. Parcari, locuri de joaca, parcuri…in sfarsit avem si noi un cartier modern si aerist! Chiar daca veti pierde per moment din voturi continuati va rog si cu modernizarea celorlalte cartiere pt ca oamenii va vor multumi intr-un final ! Aveti votul meu !

 66. alin Răspunde

  Si eu la fel.Da sincer zic, cartierul asta nu a fost asa frumos ca acum nicicand.Inainte nu aveai loc nici sa plimbi catelul.

 67. satmarean Răspunde

  Cred ca daca reusea macar sa inceapa al treilea pod peste Somes sau centura de ocolire castiga alegerile de anul acesta fara nici o emotie!Dar cu un pseudoCity manager, analfabet contestat de atatia esecul e sigur!! Ne tot scot ochii cu drumuri si reabilitari de blocuri…astea sunt nimicuri pentru satmareni! Uitati-va ce drumuri au cei din Oradea de exemplu, nu carpeli! Ce s-a facut pentru tineri? Nimic!!! In 4 ani nu au reusit sa aduca Mc Donalds sau KFC-ul in oras!O sa spuneti ca nu e sanatos dar toti abia asteptam sa mancam ceva de acolo cand mergem la vecinii nostrii!Centrul nou arata ca dupa bombardament! Primul contact cu solul pentru vizitatorii oficiali din strainatate o au chiar acolo… e suficent sa-ti faci o impresie despre cat de gospodar e primarul!

 68. Coica mincinosul Răspunde

  Un primar penal, care a furat o gramada de bani din afacerile cu Tehnic Asist, Florisal si cu firma familiei Tintas. Ne/a facut de ras in fata intregii tari cu inaugurarea a 10 cosuri de gunoi. Un mare gunoi acest Coica
  http://www.antena3.ro/actualitate/cosuri-de-gunoi-inaugurate-cu-fast-primarul-din-satu-mare-este-foarte-mandru-de-realizarea-sa-224627.html

 69. Marcel Răspunde

  Votez Coica in continuare, fara nici un dubiu !!! Nu am nici o culoare politica dar am ochi si urechi si am vazut in sedintele de consiliu ca din cauza consilierilor Udmr, PNL ,PDL nu avem un Mall care oferea peste 1000 de locuri de munca si o gramada de bani la buget local si tot din cauza lor nu avem nici KFC si nici MC Donald’s!!! Trebuie sa fii tampit sa refuzi o investitie ca al lui Nepi pt niste interese de partid ! Rusine !!!

 70. Gigi Răspunde

  Pe unii dobitoci cind ii aud de pod ma apuca risu.Pina acuma in 23 de ani,din care cu UDMR,16 ani la primarie si in guvern nu s-a facut nici atit,adica contract cu centura deja semnat,proiect pod strand in licitatie,de acuma oricine vine va trebui facut.Deci totusi actualul primar le-a pornit macar,cei dinainte au belit…….

 71. Dorel CoCo Doctorel Răspunde

  Dragi cetateni in comunicatul meu am uitat sa mentionez pe cateva realizari mari. Iata:

  – am construit 0,00 locuinte sociale (din cele 1000 promise in 2012). Pe langa cele 0,00 finalizate deja, alte 0,00 sunt in curs de desfasurare.

  – am construit 0,00 poduri peste Somes (din cele doua promise in 2012) si inca 0,00 sunt in desfasurare

  – am construit 0,00 km. din centura de ocolire si inca 0,00 km sunt in desfasurare

  – am castigat 0,00 lei din surse nerambursabile si fonduri europene. Ca urmare am inceput 0,00 proiecte noi din care 0,00 sunt finalizate deja si 0,00 in desfasurare!

  Recunosc insa ca n-am reusit sa realizam termoizolarea a 1158 blocuri din cele 2066 promise in 2012. Insa am construit 0,00 blocuri din cartierul social propus de mine pentru rromi.

  Pe langa cele 0,00 lei provenite din fonduri europene prin cele 0,00 proiecte castigate de noi am reusit chiar sa pierdem sume considerabile din cele castigate de predecesorul meu …
  Va rog sa votati cu mine si in 2016 ca sa aveti parte de realizari la fel de importante in urmatorii 4 ani!

 72. mirela Răspunde

  FELICITARI! Mai ales pentru scoli, EDUCATIA E CEA MAI IMPORTANTA!NUMAI INCULTII NU INTELEG IAR ALTII SE FAC CA NU SE VAD CE S-A FACUT!

  • Adam Răspunde

   Felicitari pentru fanatismul tau fara margini. Chiar trebuie sa fii fanatic si orb ca sa il poti felicita pe un primar atat de incompetent! A reabilitat 3-4 scoli in timpul mandatului sau. Atata

   • Adam Răspunde

    Atata face si un primar de la tara, ca sa conduci un municipiu trebuie mult mai mult!

 73. Rider George Răspunde

  Dupa cum au spus si alti satmareni mai jos,toate aceastea sunt MIZERII.

  Dupa ce ai participat la ruinarea acestui oras impreuna cu acoliti din psd,unpr,udmr,pnl,pdl etc si ai INJURAT ORASUL mai ai tupeu sa candidezi si sa te prezinti ca fiind mare realizator ? SCUTESTE-NE.

  Exact ca si in perioada primarului … anti-roman ilyies,unde viceprimarul a fost fortat sa semneze un document cum ca unele strazi sunt asfaltate,cand acele strazi sunt inca de pamant,desi in documente functioneaza ca fiind asfaltate de 5-10 ani.

  In plus,buna adminstrare a unui oras nu se dovedeste prin :

  – Faptul ca "asfaltezi" strazi (toate mai rau decat de mantuiala) care oricum sunt dupa sparte si "peticite" de zeci de ori,dupa ce le-ai tinut 2 luni "umplute" cu pietris

  – Prin instalarea a "statii de autobuz" (mizerabilul asa numeste statii 3 bucati de plexiglas si 1 bancuta facuta de mantuiala)

  – Peticirea unor COTETE (blocuri) cu niste plastic pe exterior (asa zis izolatie)

  – Permiterea,CONTRAR dorintelor,bunastarii oamenilor si pt mita consistenta de construirea altor COTETE peste tot unde exista o casa de vanzare.

  Oameni vor sa traiasca IN CASE si sa aiba minim 5 anii de gradina pt umpic de verdeata si loc de joaca pt copii,nu sa-si omoare zilele intr-o cusca dintr-un cotet bolsevic,pt ca nu-si permit a cumpara o casa,pt ca tu cu acolitii tai,DARAMATI CASE (multe ISTORICE),dati avize de modificare si ruinare a acestora,si construiti blocuri cu 580 EURO/M2

  – "reabilitarea" de trotuare (numeste turnarea unui material NECONCEPUT pt trotuare,asfaltul,in pus si neglijenta a lui,reabilitare)

  – "reabilitare" de strazi.Asa cum ai facut cu Wolfembutel,unde ai plantat 20 guri de canal,absolut FARA MOTIV,transat strada pe latime cu 10 santuri de 30 cm latime doar in sectiunea dintre piata mica si ady endre.

  Ca si Careiului unde ai "reasfaltat" de 4-5 ori doar in 2015 pt ca ai facut-o de mantuiala,ai transat strad pt tot felul de tevi,multe care sunt inca pe ZONA VERDE.

  – Spatii de joaca ? Numeste spatii de joaca gropi cu nisip cu niste mizerii de plastic ?

  – Ai "reabilitat" cladiri ca teatrul de nord si liceul ioan slavici(un mare Roman) doar ca sa le "retrocedezi" ILEGAL … (orice retrocedare de cladiri catre … e ILEGALA pt ca acestea au fost platite in aur dupa revenirea Transilvaniei la Regatul Roman).

  Fostul meu liceu Alimentar a trebui sa se mute din cladirea si asa mica in una ridicol de mica din micro 16 pt ca tu ai retrocedat cladirea,ca si cea a liceului unio … iar acestia cer chirie prea mare ?

  Satu Mare e unul din tintele unde tu si dejectiile tale ati retrocedat … cladiri publice care mai de care,iar acum multe institutii sunt fie date afara,fie trebuie sa plateasca chirie DIN BANII PUBLICI,pt ca tu si mizerablii tai v-ati facut de cap si retrocedat ?

  Vorbim de statii de politie,scoli,licee,etc.

  Tot la liceul meu alimentar ai eliminat unele specializari in limba Romana fortand oamenii sa mearga la … sau deloc ?

  Sub "administratia" ta mi sa intamplat MIE (exact acest caz) acest lucru http://www.stiripesurse.ro/nu-tii-maghiara-nu-te-po-i-angaja-la-noi-audio_959073.html .

  Si nu e caz singular.I s-a mai intamplat unui Roman http://www.activenews.ro/prima-pagina/Un-roman-a-fost-RESPINS-la-un-concurs-de-angajare-in-Satu-Mare-pentru-ca-nu-stie-LIMBA-MAGHIARA-65835 .

  – Ai facut "terenuri de minii fotbal" ? Lumea e satula de mizerabilul de fotbal si toti incultii care ii aduna.Vor terenuri frumoase pt cel mai nobil sport,Tenisul,pt Volei,Handbal etc.

  In timp ce ai "reabilitat" fostul cinema popular (prin DARAMAREA PERETILOR ISTORICI DINSPRE STRADA a spatiilor comerciale si inlocuirea geamuriilor ISTORICE cu mierii de plastic) din curtea acestuia ai DISTRUS UN TEREN DE TENIS si asa neglijat si acum ai pus 2 canale si umplut curtea cu pietris de asfalt .
  Tu l-ai daramat,tu sa-l reconstruiesti CA LA CARTE,acel teren.Am sa am eu grija de asta.

  Dupa ce ai participat la ruinarea acestui oras impreuna cu acoliti din psd,unpr,udmr,pnl,pdl etc si ai INJURAT ORASUL http://www.voceatransilvaniei.ro/investitor-francez-la-satu-mare-vinde-fresh-uri-si-croissant-uri/ mai ai tupeu sa candidezi si sa te prezinti ca fiind mare realizator ? SCUTESTE-NE.

  Bolsevicule mizerabil,tu si cu acoliti tai deja in vizorul DNA veti cadea repede,la fel ca restul bolseviciilor din pnl,pdl,udmr,pmr,unpr,pmp etc,asa ca scuteste-ne de imaginea de "mare realiator"

   

 74. vasile Răspunde

  Coica e sindurul primar care a MISCAT lucrurile in Satu Mare intr-un singur mandat!!!Vizibil dar nu suficient. Eu vreau sa CONTINUE!

 75. oli Răspunde

  Coica nu a fost un primar bun trebuie sa recunoastem dar care este alternativa?!
  UDMR sau liber schimbistii de la ALDE?! De la UDMR am vazut la ce ne putem astepta: retorocedari, inscriptii bilingve la strazi, statui, ceremonii, husari, drapele. Daca se poate sa desfiinteze vreun liceu romanesc si sa puna unul de limba maghiara in loc este super pentru ei. Deci un primar UDMR vine cu toate acestea la pachet, iar Kereskenyi a fost foarte sarguincios la evacuarea liceului UNIO, a supravegheat de aproape operatiunea.

  • carcotas Răspunde

   Cu siguranta a facut o operatiune legala altfel s-ar fi gasit vreun patriot care sa sesizeze organele in drept.De Monica Macovei ati auzit?Cea cu ,,retitutio in integrum”,romanca de-a noastra…Mai vinovati sunt consilierii care voteaza pe criterii de jocuri politice si nu pricep nimic din ce voteaza(pot demonstra asta!).

  • Cetatean Răspunde

   Retrocedarile au fost prevazute de lege si s-au intamplat la fel si in orasele conduse de primari/partide romanesti. La Oradea, Targu Mures, Cluj erau primari romani dar si acolo au fost retrocedate averile confiscate de comunisti. Legea respectiva poate fi disputata, ca orice lege, dar nu cred ca un primar trebuie criticat pentru ca a respectat legile in vigoare! Iar inscriptiile bilingve de ce va deranjeaza? Cu ce va afecteaza daca si ungurii si germanii sunt bagati in seama de autoritatile lovakért si daca se simt si ei putin mai bine in acest oras? Coica si fanii lui au uitat ca Satu Mare a fost si este si azi un oras multicultural si multietnic. Olteanul nu intelege ce inseamna acest lucru…

   • oli Răspunde

    Problema este ca au fost retrocedate scoli si in mod ciudat primarul sau viceprimarul (actualul candidat) in loc sa fie tristi ca au pierdut in instanta, nu ei dimpotriva s-au bucurat. Asta este problema, conflict de interese.

    Pe de o parte trebuie sa apere bunurile primariei pe de alta parte fact tot posibilul sa retrocedeze. Cum se impaca astea? Suna cam penal.

    Imi aduc aminte de manevrele pe care le-au facut legat de liceul UNIO, cum ca e scumpa chiria si ca liceul trebuie mutat, totate astea sa prosteasca consilierii (romanii trebuie sa fie constructivi, sa inteleaga tot ce li se cere, nu acelas lucru este in cazul UDMR)
    Ce coincidenta dupa cateva luni nu a mai fost scumpa chiria cand acolo s-a mutat colegiul Kolcsey.

    Iar legat de treba cu oltenii, nu inteleg care este problema.Cu inscriptiile bilingve nu este nici o problema, este foarte bine doar ca nu astea sunt problemele orasului.

    • carcotas Răspunde

     Ei si tu acum…,,nu mi-i ciuda ca ne-au luat mi-i ciuda ca s-a bucurat”…Inghitim in sec cu demnitate cum e si prostia asta cu un singur tur.Asta tot ungurii ne-au bagat-o pe gat?Problema crunta e ca multi prefera un primar ungur decat pe Coica,si zic ,,crunta” in contextul atator rememorari si ipoteze legate de K. dar si de faptul ca te rusinezi sa te reprezinte un asemenea om,Coica.

 76. laurentiu Răspunde

  Coica A REUSIT totusi sa faca cate ceva(cu datorii lasate de Iles) in patru ani.Daca faceau toti, din 90,cate a facut Coica eram altundeva acuma!!!TREBUIE SA CONTINE- keserkeni nu poate face nimic(s-a vazut ca viceprimar si deputat)!!!

  • oli Răspunde

   Sunt de acord, Coica a facut cate ceva, cel mai important a oprit UDMR-ul in as duce planurile mai departe( ex. Partium, aceasta nascocire separationista, autonomist sovina).

   Asa ce eu votez COICA!!!

   Apoi se vede atitudinea UDMR in consiliul local, incearca sa-l saboteze (chiar impotriva intereselor orasului) si sa-l scoata prost de fiecare data ca sa demonstreze ca numai ei pot conduce acest oras. Poate cineva va zice ca vina este a lui Coica, va rog sa va aduceti aminte ce a patit Dorin Anderco, dupa ce a cedat UDMR-ului cam tot, acestia au dorit si primaria si au optinut-o intrand pe usa din dos.

 77. Laura Răspunde

  Felicitari pentru proiecte!!!! Votam Dorel Coica primar

 78. Alina Răspunde

  Multumim pentru reabilitarea cladirilor, cu adevarat schimba fata orasului!

 79. Carmen Răspunde

  Felicitari domnule primar! Va multumim pentru investitiile facute, Satu Mare are nevoie de dumneavoastra

 80. Bella Răspunde

  Foarte multe comentarii rautacioase, chiar nu se vede cum se schimba Satu Mare? Felicitari Dorel Coica, VOTAM!

 81. Hotul Răspunde

  Si cat ai furat, mai cheliosule? Sper sa scapam definitiv de tine in 5 iunie. Satmarenii s-au saturat de tine, degeaba te tot lauda postacii pe care i-ai angajat in Primaria SM. Niste ordinari ca si cel care i-a angajat sa-l ridice in slavi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.