Ultima actualizare: azi, 22:11

Locale

Florin Piersic vine la Satu Mare. Ce-l aduce pe marele actor pe malurile Someșului

florin piersicÎndrăgitul actor Florin Piersic va veni, după mulți ani, în curând la Satu Mare, unde va juca o piesă de teatru apreciată de public, pusă în scenă de Radu Beligan.

”Îndrăgita și dorita piesă de teatru ”Străini în noapte” de Eric Assous, sub regia maestrului Radu Beligan are onoarea de a ajunge și în orașul Satu Mare. Vinovați pentru succesul piesei sunt marii noștri actori Florin Piersic și partenera sa Medeea Marinescu.
Vă invităm în data de 27 octombrie, ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Pentru achiziționarea biletelor sunați la numărul de telefon 0261 714 997. Program:de luni până vineri între orele 9:00 – 17:00 Pentru mai multe detalii, puteți suna și la numărul 0748 028 233”,
se arată într-o postare pe Facebook de promovare a evenimentului.

„Străini în noapte” se situează în topul preferințelor publicului pentru secțiunea Teatru. Îndrăgitul actor Florin Piersic, care nu mai are nevoie de nici o prezentare, și unica Medeea Marinescu,fac din această piesă o capodoperă artistică, mai ales că regia o semnează inegalabilul maestru Radu Beligan. Vă invităm la teatru, iar dacă după scena de final rămâneți cu sufletul încărcat de emoție și bucuria celor două ore petrecute în compania îndrăgiților actori v-a îndepărtat pentru moment de rutina zilnică, ajunși acasă, vă așteptăm să postați un gând bun, o imagine, o impresie.

2 comentarii

 1. unu Răspunde

  eu as merge cu familia , dar nu va suparati sa achizitionez un bilet in 13 mai pt data de 27 oct e putin exagerat nu credeti??/

  • Unu' Răspunde

   Corect! Trebuiau vândute mult mai devreme!
   Sunt unii care au cumărat de 2 luni bilete pentru festivalul Untold de la Cluj …
   Așa că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.