Ultima actualizare: azi, 21:40

Locale

Mihai Huzău (ALDE) şi-a prezentat principalele teme de campanie pentru tineret

mihai huzauCandidatul ALDE la Consiliul Local Satu Mare, Mihai Huzău, şi-a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, principalele teme pentru această campanie electorală.

El a afirmat că tinerii sunt o clasă socială importantă, atât prin număr cât și prin calitate, au propriile nevoi și propriile obiective iar problemele lor pot fi înțelese cel mai bine și rezolvate de către cineva care se identifică cu ei, respectiv un tânăr.

După cum am spus în repetate rânduri, greșeala cea mai mare a majorității politicienilor este că sunt rupți de realitate, ei cred că știu totul fără să iasă în stradă, între oamenii pe care îi reprezintă. Este trist să văd că și unii dintre liderii politici tineri repetă aceeaşi greșeală. Cred că problemele cetățenilor și a tinerilor în mod special nu pot fi rezolvate din spatele unui birou ci doar prin întâlniri directe cu aceștia“, a declarat Mihai Huzău.

El a explicat că pentru a putea înțelege mai bine problemele tinerilor, de-a lungul ultimelor luni a avut o serie de întâlniri cu tinerii sătmăreni, încercând să afle și care sunt soluțiile pentru rezolvarea acestor probleme.

După discuții purtate cu peste 100 de tineri sătmăreni, putem spune că principalele probleme cu care se confruntă aceștia sunt: găsirea unui loc de muncă bine plătit, alegerea unei meserii potrivite pentru ei în momentul în care își termină studiile, lipsa evenimentelor sportive la nivel de masă cât și lipsa sprijinului pentru sportivii de performanță, lipsa evenimentelor sociale și culturale dedicate tinerilor sătmăreni. În acest sens, am decis ca pe parcursul campaniei electorale să îmi împart programul pe patru direcții, fiecare dintre cele patru să fie exclusiv dedicată rezolvării uneia dintre problemele menționate anterior, iar pentru o mai bună desfășurare a campaniei și pentru a reuși să acord fiecărui subiect importanța meritată voi dedica fiecărei probleme cate o saptămână tematică în care vor fi analizate și discutate problemele și soluțiile domeniului respectiv“, a spus Huzău. 

Temele sale principale pentru această campanie pe linie de tineret vor fi: locuri de muncă bine plătite, educație, sport, divertisment.

El va organiza şi întâlniri cu tinerii pe aceste teme.

Aceste teme vor fi subiectul întâlnirilor pe care urmează să le organizez pe parcursul campaniei. Invit pe această cale toti tinerii care doresc să se implice în rezolvarea acestor probleme să ia parte la aceste evenimente. Toate cele menționate anterior ar trebui ca la sfârșitul campaniei să alcătuiască un program concret de proiecte a cărei formă finală nu îmi doresc să o dau singur, ci împreună cu cât mai mulți tineri din Satu Mare care își doresc rezolvarea acestor probleme. Aștept astfel, o implicare cât mai mare a tinerilor sătmăreni pe care îi invit cu drag să mi se alăture“, a încheiat candidatul ALDE.

 

29 comentarii

 1. Pop-Silaghi Lucian Răspunde

  Asa ar trebui sa arate o campanie normala: printre oameni. Doar cand te intalnesti cu ei si discuti, sti exact nevoile lor.

 2. Andrei Răspunde

  Felicitari Mihai ! Ma bucur sa vad ca in sfarsit cuiva ii pasa de problemele cu care se confrunta tinerii din ziua de azi , probleme la care parintii din pacate nu au un raspuns. Sa iti dea bunul Dumnezeu putere sa reusesti sa implementezi aceste proiecte spre binele tuturor tinerilor din judet si nu numai ! Succes in continuare !

 3. Andrei Răspunde

  Orasul merita un consilier tanar dornic de munca si fara intenti rele ! Fiind tanar ai sprijinul meu !

  • Anamaria Răspunde

   MIhai, banii lui mama nu indrepta coloana vertebrala. Nu ti-e jena sa te afisezi ?

  • Anna Răspunde

   Tanarul asta nu trebuie sa ajunga consilier. E de o aroganta infinita.

 4. georgi Răspunde

  Felcitari Mihai pentru sprijinul tinerilor din Satu Mare !

  • Horea Răspunde

   Lasati pupincurismul! Junele asta nu merita felicitari. A schimbat cateva partide. Ce caracter poate avea un asemenea tanar?!

 5. Misu Răspunde

  Proiecte : 1. Cum sa fi trasestiul ideal
  2. Minciunea perfecta pentru orice ocazie
  3. Cel mai bun pupincurist
  si lista poate continuua

 6. Vlad Răspunde

  O sa votez ALDE la Consiliul Local deoarece au echipa tanara !

 7. Lucica Răspunde

  Pe locuri fiti gata START poctaci la pupat

 8. Forta civica Răspunde

  Sunt am foat un apropiat al lui Mihai pe vremea cand a fost la forta civica si azi nu pot sa inteleg cum el schimba acum macazul de la un partid la altul. Cred ca esti un tanar foarte competent dar caracterul si acest traseism te injosesc. A fost o decizie foarte proasta. Crezi ca de pe pozitia 5 o sa intri in consiliul local?

 9. Gigi Răspunde

  Unul care schimba partidele nu are coloana vertebrala.

 10. Marius Răspunde

  Mai Huzau, mai baiatule, tu din BMW-ul ala a tau ai discutat cu tinerii, ca nu cred ca te-ai dat jos din masina, nici macar pe jos nu mergi prin oras, nu ai realizat nimic in viata ta, si de afacerea de care te ocupi ai primit totul pe tava de lla mamica!

  • Fara Cap Răspunde

   Bine punctat. Prima data sa zica ca numai tineri sunt la Olimpia Travel si sunt platiti regeste dupa care poate sa zica de reforme in randul angajatorilor privind forta de munca.

 11. mama Răspunde

  Felicitări pentru decizia de a fi alături de A.L.D.E. Apreciez dorința ta de a reuși, cu toate criticile care ți se aduc de către persoane care nu au avut curajul să facă niciodată schimbări în viața lor. Cei care judecă fără să cunoască adevărul le doresc o judecată de apoi dreaptă. Așa să ne ajute DUMNEZEU, după fapte.

 12. Marin Răspunde

  Doar lichelelor le place sa faca parada prin ziare.

 13. Ovidiu Răspunde

  Ce aveti cu noua achizitie a lui Adi, nu intelegeti ca ii este amara viata ? nu v-a mai fi Presedinte de CJ si nu o sa mai aiba nici pe Brygitta atunci, macar o ciocolata spera omu sa ramana

 14. ICE Răspunde

  Imi pare rau de tine mihai, te afisezi cu asemenea oameni, si la un asemenea partid.
  Aveai mai mult de castigat daca mergeai independent, decat sa te compromiti asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.