Ultima actualizare: azi, 12:21
Locale

Sătmărean urmărit de poliția austriacă, prins la Petea

aglomeratie vama peteaPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat un sătmărean care era urmărit internaţional. Pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietăţii private în Austria.

Astfel, luni, 09 mai, aproape de miezul nopții, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat  pentru efectuarea controlului de frontiera Csaba E., în vârstă de 39 de ani, din județul Satu Mare. Cu ocazia formalităților, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează în bazele de date ca fiind urmărit internaţional.

Pe numele lui autorităţile din Austria au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietăţii private. Csaba E. a fost predat de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Accident grav de circulație la intrarea în Botiz. O victimă a ajuns la Urgențe în stare gravă

Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață, în jurul orei 10.00, la intrarea în Botiz dispre Satu...

Închide