Ultima actualizare: ieri, 20:44

Sport

Olimpia urcă pe primul loc în play-out. Victorie acasă cu Reșița (FOTO)

olimpia resitaOlimpia Satu Mare s-a impus în meciul de astăzi de pe teren propriu cu 2-0 în fața celor de la Metalul Reșița și a urcat pe primul loc în play-out profitând și de înfrângerea celor de la CSM Râmnicu Vâlcea la U Cluj.

Scorul a fost deschis relativ repede, în minutul 8, când Ianc pătrunde în careu, Makinde îl împinge din spate şi se dictează penalty. Lovitura de la11 metri este transformată cu siguranță de Mărkuş. După numai 5 minute, Olimpia are şansa să facă 2-0, în urma unui corner executat de Lukacs, dar voleul lui Mărkuş din 6 metri loveşte bara. Până la pauză nu se mai întâmplă nimic notabil pe tabela de marcaj.

Partea a doua debutează cu Olimpia în atac, jucătorii sătmăreni trecând de două ori pe lângă majorarea scorului, Inevitabilul se întâmplă însă în minutul 54 când în urma unei lovituri de colț executată de Faur, Onicaş i-a trimis lui Buhăescu, care din foarfecă, de la 10 metri, nu-i dă şanse lui Knezevic.

În minutul 69 s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Patric Ekeng, dar şi în memoria victimelor inundaţiilor catastrofale din 14 mari 1970, de la Satu Mare.

În cele din urmă, meciul se încheie cu victoria sătmărenilor care, prifitând de faptul că CSM Râmnicu Vâlcea a pierdut la U Cluj, a urcat pe prima poziție a clasamentului în play-out, iar șansele de a se salva de la retrogradare sunt din ce în ce mai mari.

Olimpia: Şuta – Ciul, Tătaru, Onicaş, D. Munteanu (cpt.) – Ianc, R. Rus, D. Lukacs, Faur – Buhăescu, Mărkuş
Rezerve: Cherecheş – Heil, Kanaloş, Bura, Bîgiu, Villan, Fl. Mureşan
Antrenor: Mircea Bolba

CLASAMENT

1. Olimpia Satu Mare      27p

2. Râmnicu Vâlcea          26p

3. Șoimii Pâncota            25p

4. U Cluj                          24p

5. Unirea Târlungeni         14p

6. Metalul Reșița             -10 p

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.