Ultima actualizare: azi, 20:30
Locale

Pensionarii le-au pus gând rău brazilor din jurul statuii Lupoaica. Vor să-i taie

lupoaicaPensionarii sătmăreni vor să taie brazii din jurul statuii Lupoaicei din parcul de pe bulevardul Vasile Lucaciu motivând faptul că aceasta nu poate fi văzută de pe stradă.

Preşedintele Asociaţiei Veteranilor de Război Satu Mare, Nicolae Codreanu, a cerut astăzi, în cadrul ședinței Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice de la Prefectură, să fie tăiați acei brazi din jurul statuii afirmând că Lupoaica nu poate fi văzută de către cei se află la volan pe bulevardul Vasile Lucaciu din cauza copacilor.

Același lucru l-a solicitat și pentru grupului statuar Glorie Ostașilor Români din municipiul Carei.

Prefectul Radu Bud a fost de acord cu propunerea făcută de Nicolae Codreanu, însă a cerut formularea unor solicitări în scris pentru ambele obiective, ce vor fi, ulterior, trimise Primăriei Satu Mare, respectiv Primăriei Carei, pentru soluționare. 

17 comentarii

 1. Revoltat Răspunde

  F***-va natia de prosti veterani. Cei care sunt la volan trebuie sa fie atenti la drum, nu la lupoaica. Cine vrea sa se uite la statuie sa coboara din masina si se mearga acolo.

  • Bálint Răspunde

   Correct!! De ce pu–la mea vrea sa taie copacul??? Nu are cu ce se ocupa handicapati de pensionarii?

   • Pop Ioan Răspunde

    Vor sa-si faca sicriu.Moartea i-i cauta acasa,si ei sint la sedinta sa debiteze prostii.Unde sint cei de la protectia mediului?Dr.Alzheimer lucreaza in materia lor cenusie.Soferii sa fie atenti la trafic.Poate va fi unul dintre ei pe zebra cind soferul se va uita la Lupoaica.

 2. matroz Răspunde

  @revoltat:nu sunteti de acord!Dar de ce sunteti neam prost?Poate da domnul si NU ajungeti sa vedeti cum e sa fii pensionar!!!

 3. sm Răspunde

  Frumos sa fi pensionar daca ai si mintea corespunzatoare varstei. Acest domn, vad ca nu are o minte limpede. Daca va este dor de acea statuie, luatil acasa la dv si admiratil cat este ziua de lunga, ca vad ca aveti prea mult timp liber. S-au macar o copie dupa el. Cum sa tai copacii din parc? Eu prefer aerul proaspat si umbra copacilor in parcuri! NU aveti dreptul sa taiati copaci din parcuri!

 4. turist Răspunde

  Incredibil cu ce se ocupa prefectul de Satu Mare, el da verde la niste actiuni pe care ar trebui sa le stopeze de la initiere! Acel presedinte al Asoc veteranilor de razboi ar trebui sa aibe alte preocupari decat sa propuna taierea unor copaci dintr-un parc! niste cacaciosi amandoi…

 5. Anonim Răspunde

  O propunere stupida sustinuta de un argument total ilogic , am impresia ca oamenii care au propus-o au avut o minte foarte odihnita.

 6. Ion Răspunde

  Statuile sunt facute ca sa fie vazute. E binevenita cererea veteranilor de razboi. Mai ales in cazul Monumentului din Carei. Sa vedem ce se va rezolva pana la urma

  • escape Răspunde

   Dute la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, fati un credit, cumpara o scara, urca la lupoaica si suge-l tatele pana zic eu sa cobori, Handicapat ce esti impreuna ca retardatul de @Matroz

  • ardelean Răspunde

   Soferii treuie sa fie atenti la drum, nu sa admire tot felul de statui, cu lupi sau vulpi…. . In alta ordine de idei, sa de defriseze tot spatiul verde din oras, sa poata fi admirat asflatul a la Tehnic Asist. Si eventual, pentru pensionarii militari de la noi, toti niste eroi pe fronturi, sa se faca un mausoleu in locul sensului giratoriu din centru…ca si acolo e un parc, care nu trebuie la nimeni. Eventual, o statuie de ceara a preiubitului Tovaras ar fi posibila? Poate chiar in varful bisericii, pardon, catedralei, de langa poda, pusa chiar peste crucea de aur….sa fie vizibila?

 7. Timber Răspunde

  Acuma nu cred ca trebuie înjurați pensionarii ca s-a trezit un imbecil (încă unul) sa taie copacii.Trebuie respectați mai ales veteranii care au făcut sacrificii pentru aceasta țara.Probabil si cretinul de Coneanu si derbedeul de Marian vor sa se bage un pic in seama si de aici cererile inepte.Oricum prefectura nu are competentă in asemenea probleme.

 8. Vee rana Răspunde

  Unde s-a mai văzut presedinte la veterani, ca Codreanu care nu a fost nici măcar o singură zi pe front! El era un copil în timpul războiului! E un om fals și impostor!

 9. Ioan Răspunde

  Daca nu este in stare cineva sa propuna extinderea spatiilor verzi in Satu Mare, macar sa le lase asa cum sint pe cele existente.
  Calitatea de “mare roman” nu se arata prin propunerea taierii unor brazi.
  ( …doamne ce timpenie…)

 10. Unu' Răspunde

  RUȘINE să vă fie, marii majorități a comentatorilor!
  Omul și-a exprimat o opinie și voi, șacalilor, săriți cu atacuri la persoană!
  Țineți cont de vârsta înaintată și de faptul că e VETERAN DE RĂZBOI și ajustați-vă libajul corespunzător!
  Datorită lor, voi, netrebnicilor, nu vorbiți azi în limba rusă!
  Se vede că părinții voștrii nu prea pun mâna pe carți, dacă o făceau la momentul oportun, voi nu mai existați!

  • cineva Răspunde

   esti prost rau!!! Cind a luptat impotriva rusilor? A da, sa predat! A trecut de partea rusilor, mare vitejie!

 11. cineva Răspunde

  Acuma am trecut pe acolo, si se vede statuia foarte bine, si din masina.

 12. ardelean Răspunde

  Eventual, s-ar putea darama si catedrala catolica si ploiclinica veche, si la fel blocurile de dupa? sa pot vedea minunatia din balcon de la mine? ca io n-am masina….de ce doar soferii sa se bucure de privelistea asta? nea caisa de sef al pensionarilor, se poate o propunere in acest sens?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.