Ultima actualizare: azi, 13:35
Locale

Trenulețul Vacanței ar putea fi reînființat la Satu Mare. Pensionarii cer asta

trenuletul vacanteiPensionarii au cerut astăzi Prefecturii să intervină pentru a fi repus în funcțiune acel Trenuleț al Vacanței, așa cum a putut fi văzut prin anii ’80 la Satu Mare.

Propunerea a venit din partea președintelui Ligii Pensionarilor ”Unirea”, Mircea Marian, care, în cadrul ședinței Comitetului Consultativ de Dialog Civic Pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, a cerut ajutorul prefectului Radu Bud în acest sens.

”Am vrea să fie înființat un astfel de transport pentru pensionari care să circule prin tot orașul și să ducă lumea la ștrand. Ar fi foarte bine atât pentru pensionari, cât și pentru societatea de transport în comun. Vă rugăm, domnule prefect, să ne ajutați cu acest demers”, a arătat Mircea Marian.

Prefectul le-a cerut pensionarilor să depună o solicitare în scris la Prefectură care, ulterior, va fi înmânată reprezentanților Primăriei Satu Mare pentru soluționare. 

5 comentarii

 1. sm Răspunde

  si sa fie si gratis? NU mai sunteti in ani 80 dm-le. Aveti transport gratis in comun!

 2. Anti Coi-ca Răspunde

  Hai Coi-ca bagă-te pe felie..E o ocazie buna de a face campanie.Și te-ai outea duce cu trenulețul pana în oltenia de unde sa nu te mai întorci în Satu Mare!

 3. Dorin Maurer Răspunde

  Domnule Marian, sunteti o fosila comunista !!! Din pacate toti Prefectii va considera un lider\ !!!! Vine si vremea cand cineva va va trece la insectar !!

 4. Orasul lui Marean Răspunde

  Domne asta e intreg la cap sau sunt prosti doar ce -i ce il asculta. unde te crezi ma idiotule sa iti de-a tie primaria trenulet al vacantei sa mergi la strand, tu ai toate tiglele pe casa sau esti pur si simplu oligofren

 5. Cristi Si Gaby Lupan Răspunde

  sa rezolvam mai degraba situatia cu traficul ca la traficul pe care il avem ar face trenuletul 2 curse in-trun program de 8 ore pe cad ai ajunge la strand te trezesti ca trebe sa faci cale intoarsa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.